search

Een vakantiehuis in Hamburg huren

Verblijf in een vakantiehuis of appartement in de buurt van Hamburg of kies voor de huisboot in Hamburg. Ontdek de bruisende stad. Wandel vanuit de haven door de Elbetunnel. Je loopt onder het water door naar het centrum van de stad. Het eindpunt in het centrum geeft je een prachtig uitzicht op de haven en de skyline van de haven.

De Speicherstad is een stad op zich in Hamburg. Het is een complex van havenpakhuizen in rode baksteen. Ze liggen voor een groot deel in het water. Veel pakhuizen zijn nog in gebruik en andere zijn nu winkels, restaurant of bar geworden. Deze sfeervolle wijk is echt de moeite waard.

Op vakantie in Hamburg, Lüneburgerheide

Geniet van de bijzondere sfeer in Hamburg waar je winkelcentra, cafés en musea vindt. Boek nu een van de vakantiehuizen in Hamburg in Duitsland. Met 1,7 miljoen inwoners in het centrum is Hamburg het financiële en culturele centrum van Noord-Europa. Qua oppervlakte is de stad zeven keer zo groot als Parijs en meer dan twee keer zo groot als Londen. Deze stad heeft alles te bieden wat u maar kunt wensen: winkelcentra, musea, culinaire avonturen en vele bezienswaardigheden. Om die reden is Hamburg een populaire vakantiebestemming voor het hele gezin. Boek nu een van de vakantiehuizen in de Lüneburgerheide. Wij verhuren vakantiewoningen tegen betaalbare prijzen in alle soorten maten, zowel centraal in de stad gelegen als in de rest van Duitsland. Hamburg is gemakkelijk en snel te verkennen met de rode dubbeldekker bussen, maar is ook per georganiseerde fietstour te ontdekken. De grote bezienswaardigheden worden allemaal aangedaan. Maar wilt u zelf de tour indelen, dan kan dat ook.

Huur een vakantiehuis in Hamburg

Bekijk het volledige aanbod vakantiehuizen in Duitsland op onze website. Kies het voor u perfecte vakantiehuis of appartement in de omgeving van Hamburg. Vaak is je hond ook welkom dus het complete gezin kan mee op vakantie. Er is voor ieder wat wils dus geef uw wensen aan bij de zoekopties. Laat de voorpret alvast beginnen en boek nu uw vakantiehuis in Duitsland.

Ondanks het feit dat Hamburg een grote stad is zul je hier vele mooie, charmante plekjes ontdekken, vele bezienswaardigheden treffen en een spannend nachtleven kunnen induiken. Er zijn hier theaters, nachtclubs en meer dan 4000 restaurants. Je vindt hier gezellige, autovrije, straten en promenades langs de oevers van de Elbe. Wil je de stad liever vanaf het water bekijken? Maak dan een boottocht in de haven, op die manier kun je de stad op een bijzondere manier observeren. Kortom, er zijn vele redenen om naar deze stad te komen, zowel voor een weekendje weg als een langere vakantie. NOVASOL biedt je een breed scala aan vakantiehuizen in deze omgeving.