search

Een vakantiehuis in Ile-de-France huren

Ga lekker naar Frankrijk en bezoek de regio Ile-de-France. Boek een van de vakantiehuizen van NOVASOL vakantiehuizen en schep daarmee de ideale basis van waaruit je Ile-de-France kan verkennen.

Negentig procent van de regio Ile-de-France bestaat uit Parijs en omliggende voorsteden. Maar Parijs is niet het enige interessante dat deze omgeving te bieden heeft. Hier vind je namelijk ook vele prachtige kastelen, grote parken en romantische tuinen, oude kloosters en interessante natuurreservaten.

Jouw vakantie in Frankrijk begint bij NOVASOL vakantiehuizen. Bij ons kan je kiezen uit een ruim aanbod aan vakantiehuizen in Ile-de-France. Verwen jezelf bijvoorbeeld eens met een luxe vijfsterren vakantieappartement voor een romantisch weekendje. Bij ons bepaal je namelijk zelf hoe lang je een vakantiewoning wilt huren.

Bij een bezoek aan Ile-de-France heb je de mogelijkheid om het fantastische Malmaison Slot te bezichtigen, waar Napoleon en Joséphine Bonaparte hebben gewoond. Het slot, dat vandaag de dag als museum in gebruik is, wordt omgeven door een 60.000 km2 groot park.

Bezoek Parijs vanuit je vakantiehuis in Ile-de-France

Maar natuurlijk is dit ook de ideale kans om de stad Parijs te bezoeken als je vakantie viert in deze omgeving. Je geniet dan van de rust van je vakantiehuis in het buitengebied, en kunt dan de drukte van de lichtstad desgewenst opzoeken. Je hebt uiteraard via NOVASOL Vakantiehuizen ook de mogelijkheid om een appartement in Parijs zelf te boeken, maar dan zit u 24/7 in de drukte en heb je niet de mogelijkheid om de rust van een vakantiehuis te ervaren. Het is maar net wat je wilt. Parijs, de stad van de romantiek, met de Eiffeltoren, Quartier Latin, de Champs Elysées, het Louvre en nog zoveel andere meer en minder bekende bezienswaardigheden. Aan één dag heb je hier zeker niet genoeg. Vind je het geen probleem om vanuit jouw vakantiehuis een stukje per auto of openbaar vervoer te reizen, dan is één van de NOVASOL vakantiehuizen in Ile-de-France zeker een optie voor je. Ook een combinatie is een prima mogelijkheid. Eerst een week in de omgeving in een vakantiehuis en dan nog een aantal dagen de stad verkennen vanuit een appartement. Of andersom is ook goed, het is jouw vakantie!

Vind jouw favoriete vakantiehuis in Ile-de-France

Bij NOVASOL Vakantiehuizen kan je snel en gemakkelijk een zomerhuisje of vakantie-appartement in Europa vinden. Voer je zoekcriteria in, dan krijg je een overzicht van de beschikbare huisjes in de buurt van waar je zoekt. We verhuren het hele jaar door en je kunt 24 uur per dag reserveren.