search

Vakantiehuis in Le Lot

Boek een vakantiehuis in de Midi-Pyrénées en ontdek een van de mooiste streken van Frankrijk: Le Lot. Met zijn vele natuurparken, is Lot is ideaal om de Franse flora en fauna te leren kennen. Ontdek vanaf je vakantiehuis in Le Lot de vele kleine dorpjes, waaronder enkele van de mooiste dorpen van Frankrijk: Loubressac, Rocamadour en Saint-Cirq-Lapopie.

Vakantiehuis in Le Lot

 

Waarom een vakantiehuis in Le Lot huren?

  • Bezoek Cahors of Saint-Cirq-Lapopie
  • Wereldberoemde grotten
  • Vakantiehuizen midden in de natuur

 

Schilderachtige omgeving

Je kunt genieten van prachtige wandelingen in de omgeving en misschien zelfs een nachttocht maken om de mooiste nachtelijke hemel te zien die Frankrijk te bieden heeft. De regio staat bekend om zijn 'zwarte driehoek', een ruimte in de lucht zonder lichtvervuiling die perfect is voor het bewonderen van de Melkweg. 

 

Ontdek de vele grotten

Het departement Lot staat ook bekend om zijn talrijke grotten. Het is een eldorado voor enthousiaste grotverkenners en liefhebbers van grotschildering ! De druipsteengrot Pech Merle in Cabrerets is een van de mooiste grotten van Frankrijk. Het bestaat uit verschillende ondergrondse hallen, heeft een totale lengte van meer dan 2 km en betovert bezoekers met paleolithische grottekeningen.