search

Vakantiehuis in Rimini

Wandel langs lange, witte zandstranden en ontdek de bekende stad zoals Rimini met onze vakantiehuizen aan de kust van Italië. Het is een vakantiebestemming voor jong en oud. In deze regio zijn tal van watersporten mogelijk, zoals windsurfen, duiken, zeilen of zwemmen. Sportfans hebben ook de mogelijkheid om beachvolleybal of basketbal te spelen aan de kust. Ontdek met een vakantiehuis in Rimini het spannend nachtleven van de "Riviera van plezier" ! Afgezien van de nachtelijke gebeurtenissen, zijn ook lekkernijen erg belangrijk in Italië. De gastronomie van de regio bestaat uit hoogwaardige, lokale producten zoals kaas, vlees, vleeswaren en niet te vergeten hoogwaardige wijn. 

 

Wat te doen vanuit je vakantiehuis in Rimini?

Rimini is niet alleen de ideale plek voor degenen die willen ontspannen op het strand en plezier willen hebben in de avond! Deze prachtige stad biedt ook plaatsen van cultureel belang die niet onverschillig zijn! De geschiedenis begon met de Romeinen in 268 voor Christus, die Rimini tal van monumenten gaf; waaronder de Boog van Augustus, het Amfitheater en de Tiberiusbrug. Later in de tijd, tijdens de Renaissance, was het hof van Rimini een van de meest bruisende van het tijdperk!

Je kunt een wandeling door het historische centrum van de stad niet missen en de historische wonderen bewonderen, zoals de kerk van S. Agostino, Kasteel Sismondo en de Tempio Malatestiano, het beroemde architectonische werk van Leon Battista Alberti, samen met vele andere prachtige gebouwen, pleinen en fonteinen. Rimini is echt een openluchtmuseum dat je geen seconde de tijd geeft om je te vervelen!

Spetterend nachtleven

Restaurants, bars en nachtclubs vullen de avonden. Het programma van de meeste clubs omvat vaak de uitvoering van wereldberoemde Dj's . De feesten lopen meestal tot in de vroege uren van de ochtend en een vakantiehuis in Italië stelt je in staat om naar dergelijke feesten te gaan. Een vakantiehuis in Rimini staat voor gezelligheid en ontspanning. Het is een ideaal startpunt voor een welverdiende vakantie in Italië.