search

Vakantiehuis huren in Holmsjö

Actieve vakantie of pure ontspanning? Holmsjö biedt allebei. De prachtige stad in Zweden is de ideale plek om helemaal weer op te laden. Huur vakantiehuizen in Holmsjö bij NOVASOL. Het Zweedse Holmsjö is een goede keuze, als het hele gezin het over een vakantieplek eens moet worden. Hier kan zowel groot als klein ontsnappen aan de alledaagse sleur, bij glinsterende meren met schoon, helder water om in te zwemmen en grote bossen met goede wandelpaden.

Bij NOVASOL willen we graag helpen om de voorwaarden te scheppen voor de vakantie in Holmsjö in Zweden, met aantrekkelijke vakantiehuizen en vakantiewoningen temidden van de natuur. Ongeacht naar welk type huis de voorkeur uit gaat, wij kunnen helpen.

Holmsjö bij Karlskrona ligt in de regio Blekinge. De stad ligt prachtig aan het meer Sillhövden en met de vele meren in de omgeving is het een waar paradijs voor hengelaars. Ook voor klein en groot die van zwemmen houden is het mogelijk om hier een duik te nemen. Bezoek bijvoorbeeld het Bredameer met prachtig schoon zwemwater. Vanuit de stad kunt u ook veel uitstapjes maken in het prachtige Småland.

Er zijn simpelweg alle mogelijkheden voor een actieve vakantie in het gebied, dat rijk is aan gemarkeerde wandel- en fietspaden. Een boottocht op de meren is ook aan te raden. En als u van golfen houdt, zijn er goede mogelijkheden.