search

Vakantiehuis huren in Ronneby

Neem het hele gezin mee naar de natuurparel Ronneby in Zweden. Bij NOVASOL bieden wij aantrekkelijke vakantiehuizen te huur aan in prachtig Ronneby. Als de vakantie in het buitenland gevierd moet worden – dan is Ronneby een vanzelfsprekende reisbestemming. Met de Sontbrug kunt u de hele weg zelf rijden om naar deze Zweedse natuurparel te komen.

Bij NOVASOL willen we graag helpen bij de planning van de perfecte vakantie in Ronneby in Zweden. Wij hebben vele prachtige vakantiehuizen en vakantiewoningen te huur in het gebied. Ongeacht of de voorkeur luxe of een meer eenvoudige inrichting is, wij hebben zeker iets in uw smaak en budget.

De geschiedenis is lang en bloedig in Ronneby, dat met haar ligging in de regio Blekinge ooit Deens was. De geschiedenis is het duidelijkst voelbaar in de pittoreske oude wijk, Bergslagen, met de kronkelige straten en mooie oude huizen. Bezoek ook Heliga Kors Kyrka uit het einde van de 12de eeuw.

Ook de natuur is dicht bij in de populaire stad, waar het park Bruunspark met de majestueuze loofbomen, wandelpaden en oude kuurhotels, zelfs internationale prijzen heeft gewonnen. Ten noorden van de stad zijn grote bosgebieden met meren, waar het heldere water zowel voor zwemmen als ook voor vissen geschikt is.