Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Een vakantie in Italië maakt ieder mens gelukkig

Een vakantie in Italië heeft zo veel in zich wat mensen gelukkig maakt; cultuur, goed eten, heerlijke wijnen, indrukwekkende landschappen, een rijke geschiedenis, sympathieke mensen en pure levensvreugde. In het charmante land Italië vindt ieder zijn geluk, waarvan u ook na de vakantie lang zult nagenieten.

Vakantie betekent voor veel mensen nieuwe ervaringen opdoen; of het nu geluiden, geuren of kleuren zijn, een reis naar een vreemde omgeving maken alle waarnemingen intenser. Met ons aanbod vakantiehuizen in Italië willen wij uw zintuigen prikkelen. Want waar u ook heen zult gaan in Italië, u zult ongetwijfeld een onvergetelijke vakantie doorbrengen "par excellenza".

Wie wil er nu niet een Citytrip maken naar de Italiaanse steden zoals Rome, Venetië of Florence, met indrukwekkende cultuur en een bruisend stadsleven? Deze steden noemen wij niet voor niets de "Steden der kunst", u kunt er namelijk vollop genieten van de musea en galerieën, evenals de charme van het leven vanuit uw appartement in de stad.

Op ieder hoek van de stad wachten unieke straten en pleinen op u, die een heerlijke atmosfeer uitstralen. Zet een stap in de oude wereld en ontdek de historische gebouwen en huizen, die elk een verhaal op zich met zich meedragen. De stadsappartementen zijn ideaal voor iedereen die van een actieve stedentrip houdt en graag onafhankelijk is.

De Via Francigena, ook wel Frankenweg genoemd, is een bedevaartsroute die al sinds de middeleeuwen van Canterbury naar Rome leidt. Natuurlijk bieden wij u ook vakantiehuizen langs de Via Francigena aan, een ideale combinatie van een relaxt verblijf in een vakantiehuis in Italië met deze bijzondere wandelroute in de omgeving.

Zoek vakantiehuizen in Italië