Vakantiehuis in Malmedy

Malmedy ligt in de natuurrijke Ardennen, vlak bij het natuurgebied de Hoge Venen. Met een vakantiehuis in Malmedy heb je genoeg tijd om de omgeving te verkennen en te genieten van een geweldige vakantie of een weekendje weg.

Vakantiehuis in Malmedy

Wat te doen?

Bij een vakantie in Malmedy mag een bezoek aan kasteel Reinhardstein zeker niet ontbreken. Neem deel aan een rondleiding of bekijk het museum en leer meer over de geschiedenis van het kasteel. Breng ook meteen een bezoek aan de Romeinse Gallo-site als geschiedenis je interesse wekt. Voor de actieve vakantiegangers is kajakken op de Ourthe een goede optie, net als het maken van een wandeling of fietstocht. Het zou zonde zijn om niet van de spectaculaire natuur. En mocht je 's avonds in de knusse woonkamer van je vakantiewoning zitten, gaat een lokaal Orval-trappistenbier er natuurlijk goed in.

Vakantiehuis in Malmedy huren

Als je op vakantie gaat in de Ardennen is er geen beter manier om de regio te leren kennen dan te verblijven in een vakantiewoning in Malmedy. Bij het overnachten in een vakantiehuis in Luik in deze stad is er genoeg variëteit, er is verrassend veel keuze en er zijn talloze vakantiehuizen vol charme en karakter. Je verblijft in de buurt van de beste wandeltochten in de omgeving, restaurants (ook al heb je in je vakantiewoning een geweldige keuken), en de meest gezellige steden. Verschillend per vakantiehuis heb je een groot terras of grote tuin tot je beschikken met een fantastisch uitzicht.