Vakantiehuis in Spa

Vakantiehuis in Vianden

Vakantiehuis in Spa

De Belgische gemeente Spa, in de provincie Luik, is beroemd om zijn helende bronnen. Spa is een charmant stadje met een levendige geschiedenis.  Dit juweeltje genesteld in de natuur is de perfecte bestemming voor reizigers die behoefte hebben aan een vredige rust. Met een vakantiehuis in Spa beleef je een ontspannende vakantie.

Wat te doen in de omgeving?

Les Thermes de Spa is beroemd om zijn minerale bronnen. Gasten worden per kabelbaan naar een moderne spa-faciliteit gebracht met ongeveer 8600 vierkante meter aan warme zwembaden. Trakteer jezelf op het comfort van binnen- en buitenstoombaden, Turkse baden, infraroodbehandelkamers, geisers, bubbelstoelen en nog veel meer. Ontspanning en amusement gaan hand in hand in Spa, en dat doen ze al eeuwen. Het gebied staat niet alleen bekend als de oorsprong van spabehandelingen, maar is ook beroemd om zijn casino sinds de eeuw. 

De Leopold II-galerij is een geweldig voorbeeld van het nationale erfgoed van België en bevindt zich op het Koningsplein, ook bekend als Park Sept Heures - The Seven O'clock Park. De naam komt van zijn reputatie als een populaire, ontspannende plek om een ​​avondwandeling te maken.  

Als het gaat om racen, is het gebied de trotse gastheer van de Formula 1 Shell Belgian Grand Prix ™ op het spectaculaire circuit van Spa-Francorchamps . Het circuit staat bekend als een van 's werelds populairste Formule 1-races.

Combineer wellness met natuur

In het hart van het bos van Spa en aan de rand van de Fagne de Malchamps, biedt het Domaine van Bérinzenne ruimte om een wandeling te maken door de natuur. Het is de meest geweldige en romantische plek om te bezoeken en 's avonds is het absoluut een mooie plek. Het landschap verandert van bosrijk en groen naar een nogal droog landschap dat lijkt op de steppe. Veel vakantiegangers noemen het dan ook een van de beste attracties rondom Spa. Het is een prachtige plek om te ontdekken vanaf je vakantiehuis in Spa. Mis de klim naar de uitkijktoren niet en geniet van het uitzicht over de vlakte.

Vakantiehuis in Spa huren

Spa biedt een heleboel accommodaties aan. Met een vakantiehuis in Spa geniet je pas echt van deze pittoreske badplaats. Je hebt een heleboel rust, ruimte en privacy om een ontspannende vakantie te hebben. Door de unieke ligging tussen de lokale bevolking heb je geen last van andere toeristen. Na een bezoek aan een van de minerale bronnen trek je je gemakkelijk terug in je vakantiewoning in Luik.