Vakantiehuis in Vlaanderen

Vakantiehuis in Vlaanderne

Vakantiehuis in Vlaanderen

Vlaanderen is zonder meer een veelzijdige regio waar je een grote keuze hebt in vakantiewoningen in België. Aan de kust, dichtbij de stad of heerlijk rustig gelegen middenin de natuur. Het gebied van Vlaanderen staat bekend om haar Bourgondische sfeer en bewogen geschiedenis. Het heeft een schitterend groene natuur van steeds weer idyllische landschappen, ongeëvenaarde kunst en cultuur in charmante en bruisende steden, veilig verscholen pittoreske dorpjes en een divers netwerk van recreatiemogelijkheden. Geniet met een vakantiehuis in Vlaanderen in België van het puur bourgondisch leventje.

Populaire vakantiehuizen - Vlaanderen

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Vlaanderen

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Vlaanderen

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Vlaanderen

Loading...

5 redenen om een vakantiehuis in Vlaanderen te huren

 1. Bezoek de historische binnensteden en kathedralen

 2. Het paradijs voor de bier-, friet- en chocoladeliefhebbers

 3. Culinaire evenementen en bourgondisch genieten

 4. Uitwaaien op de boulevards van de bekende kustplaatsen

 5. Bakermat van talrijke kunstenaars

Veel bezienswaardigheden vanuit je vakantiehuis in Vlaanderen

Activiteiten en bezienswaardigheden in Vlaanderen

Vlaanderen herbergt de provincies Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Limburg en Vlaams-Brabant. De grote steden Antwerpen, Gent en Brugge bieden je een grote hoeveelheid indrukwekkende kathedralen, kerken en verschillende bijzondere culturele bezienswaardigheden.

Sport

Fietsen, wandelen, paardrijden, zeilen, surfen, (zee)vissen, mountainbiken en diverse watersporten.

Bezienswaardigheden

 • Het Sint-Pietersabdij op het Sint-Pietersplein in Gent

 • Nationaal Scheepvaartmuseum in Antwerpen

 • Fort Napoleon in Oostende; oud militair bouwwerk uit de tijd van Napoleon

 • Manneken Pis in Brussel; het symbool tegen de bezetters en alles wat fanatiek is

 • Atomium in Brussel; grootste monument in België t.b.v. de Wereld tentoonstelling in 1958

Attractieparken

 • De Zoo van Antwerpen

 • Aquaqtopia in Antwerpen; u leert alles over het zoet- en zeewaterleven

 • Boudewijn Seapark in Brugge

 • Bobbejaanland in Kasterlee; pretpark voor gegarandeerd plezier voor de hele familie

De Vlaamse kust

De Vlaamse Kust is te vinden van Knokke tot De Panne. Geniet langs de kust van alle rust en van al het moois dat het gebied al grenzend aan de zee te bieden heeft. Laat je culinair verwennen aan de Vlaamse Kust in een van de vele hoogwaardige restaurants. Deze restaurants maken de gerechten zorgvuldig van dagverse ingrediënten en zijn te beproeven als kwalitatieve culinaire hoogstandjes. De kust biedt vele perfecte mogelijkheden voor het maken van bijvoorbeeld lange fiets- of wandeltochten. De fiets- en wandelroutes voeren je door verschillende schitterende natuurgebieden. Heb je genoeg gewandeld? Dan brengt de kusttram je zorgeloos en snel naar de volgende plaats van bestemming.

De Vlaamse kust bestaat uit ongeveer 13 kustplaatsen, als Oostende en Nieuwpoort. Voor de waterliefhebber zijn er legio mogelijkheden voor ontspanning en vermaak. Overal vind je in de kustplaatsen gezellige havens, boulevards en zandstranden. In de zomer is België behoorlijk in trek en kan het behoorlijk druk en toeristisch zijn. Maar ook in het voorjaar of in het najaar is Vlaanderen zeker de moeite waard.

Juli en augustus zijn gemiddeld de warmste maanden, januari en februari de koudste maanden. Het gemiddelde jaarlijkse aantal uren zonneschijn bedraagt 1392. Voldoende uren om van een heerlijke vakantie te genieten in een vakantiehuis in Vlaanderen aan de kust of in het binnenland.

Jouw vakantiehuis in Vlaanderen

Geniet van deze regio met een sfeervol vakantiehuis in België.  Kom tot rust in een vakantiehuis in Vlaanderen of aan de Vlaamse kust.  Een vakantie in een  in deze regio van België is pas echt geweldig met een verblijf in een vakantiehuis die jouw alle vrijheid biedt om het land te gaan verkennen!