Vakantiehuis in Ålbaek

Het vissersdorp Ålbæk ligt in het noordoosten van Jutland, ongeveer 20 km ten zuiden van Skagen. Hier ervaar je een prachtige combinatie van rust en prachtige natuur. Ålbæk ligt iets verder naar het noorden in de baai. Ålbæk is een beetje groter en heeft een prachtige jachthaven. Vanuit een vakantiehuis in Ålbæk is er voldoende gelegenheid om naar het café te gaan, te winkelen en deel te nemen aan tal van spannende activiteiten.

Vakantiehuis in Ålbaek

Populaire vakantiehuizen - Albæk

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Albæk

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Albæk

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Albæk

Loading...

Vakantie vlak bij het strand en duinen

De kust in deze regio ligt vol met talloze, kindvriendelijke stranden. Laag water en milde temperaturen bieden uiterst aangename omstandigheden voor een ontspannen vakantie aan zee. De regio rond onze vakantiehuisjes in  Ålbæk en appartementen heeft een heleboel mooi, bijna eindeloos zandstranden. Die stranden zijn ook bekroond met de de "Blauwe Vlag", die staat voor een schoon strand. Het water in de baai van Ålbæk is kalm en ondiep, en dat zijn ideale omstandigheden om met de kinderen erin te spelen.

In Ålbæk is het slechts 8 km van de ene naar de andere zee. 'S Morgens komt de zon op in het oosten en' s avonds aan de westkust kun je een romantische zonsondergang ervaren. Op het noordelijke puntje van Jutland is alles mogelijk.

Wat te doen in de omgeving?

Vanuit Frederikshavn kun je een veerboot nemen. Hiermee gaa je veilig naar Læsø of Zweden. Skagen in het noorden biedt geweldige winkels, restaurants en musea. Iets verder en je bent op het uiterste noorden van Denemarken, 'Grenen'. Hier ontmoeten de Noord- en Oostzee elkaar, een prachtig panorama voor ontspannen momenten. Ten zuidoosten van Ålbæk, aan de Noordzee, ligt de populaire badplaats Løkken.

Je kunt ook de schoonheid van de natuur ervaren,weg van de zee; te voet, op de fiets of te paard. Aangrenzend ligt de duinplantage Ålbæk Klitplantage. Hier kun je Noord-Jutland verkennen op aangewezen wandelroutes. Een speciaal kenmerk van de noordpunt van Denemarken is de nabijheid van de kusten van Oost- en West-Jutland.

Vakantiehuis in Ålbaek huren

Een vakantiehuis Ålbæk biedt een heerlijke strandvakantie en veel afwisseling voor het hele gezin. Neem het hele gezin mee op vakantie naar een vakantiewoning in Noord-Jutland in het noorden van Denemarken.  Je verblijft in een gezellig huis en je hebt alles wat je nodig hebt om een zorgeloze vakantie te beleven. Je voelt je al snel thuis in onze vakantiehuizen.