Vakantiehuis in Saltum Strand

Vakantiehuis in Saltum Strand

Vakantiehuis in Saltum Strand

Al onze vakantiehuizen bij Saltum Strand liggen dichtbij het mooie strand, dat tot een van de mooiste van Denemarken wordt gerekend. Zo geniet je tijdens je vakantie in Noord-Jutland pas echt van een zorgeloze vakantie.

Populaire vakantiehuizen - Saltum

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Saltum

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Saltum

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Saltum

Loading...

Wat te doen in Saltum?

Saltum Strand aan de westkust van Noord-Jutland staat bekend om zijn mooie, kindvriendelijke stranden. Op deze stranden wappert de blauwe vlag, een teken dat het strand veilig en het water schoon is. Er zijn natuurlijk ook andere dingen te doen in Saltum Strand dan alleen zonnebaden. De vele duinpaden en de bossen zijn uitermate geschikt voor lange wandelingen of fietstochten. Je kunt ook een pony huren en op die manier de omgeving ontdekken. In de nabijgelegen steden kunt u bowlen, zwembaden bezoeken of je geluk beproeven op de gocart baan.

Huur een vakantiehuis in Saltum Stand

Geniet van een heerlijke vakantie in Denemarken in een van de mooie vakantiehuizen van NOVASOL bij Saltum Strand. Wij verhuren vakantiewoningen in alle soorten en maten en tegen een aantrekkelijke prijs. Beslis zelf of u een woning met zwembad en sauna wilt, of dat u liever met de kinderen wilt voetballen in de tuin. De vele tevreden klanten die door de jaren heen van onze service gebruik hebben gemaakt, kunnen er niet ver naast zitten. Dit is een fantastische plek om vakantie te vieren, zowel voor gezinnen met jonge kinderen als voor verliefde stellen, die alleen oog voor elkaar hebben.