Vakantiehuis in Lönstrup

Lonstrup is een vissersdorpje aan de westkust van Noord-Jutland, proef de authentieke sfeer. Bezoek Lonstrup in vakantieland Denemarken met je eigen vakantiehuisje. Met zo'n vakantiehuis in Lonstrup ontdek je pas echt het gezellig vissersdorpje aan de westkust van Noord-Jutland. Buiten het seizoen wonen er slechts een paar honderd inwoners, maar zodra het zomerseizoen nadert verandert het dorpje in een drukke vakantieplaats.

Vakantiehuis in Lönstrup

Populaire vakantiehuizen - Lønstrup

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Lønstrup

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Lønstrup

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Lønstrup

Loading...

Wat te doen in Lönstrup?

In Lonstrup aan de Noordzee vind je alles waar de westkust van Noord-Jutland om bekend staat: mooie stranden, natuur en vele recreatiemogelijkheden. Er is meer te vinden in Lonstrup dan alleen strand. Het dorp is ook een thuisbasis voor vele kunstenaars. Je vindt hier vele galerieën, ateliers en werkplaatsen waar schilders, beeldhouwers en glasblazers hun werk tentoonstellen. Je kunt ook de vuurtoren Rubjerg Knude bezoeken, die tevens als museum dient. Deze vuurtoren, belaagd door de vele zandverstuivingen, biedt een mooi uitzicht over land en zee. Er valt hier veel te beleven, ook als de zon niet schijnt.

Rust vinden in een vakantiehuis in Lönstrup

Je vindt er tevens mooie vakantiehuizen. NOVASOL verhuurt betaalbare vakantiewoningen, zowel in Lonstrup als in de rest van Denemarken. Wij helpen je graag met het vinden van een vakantiewoning in Lönstrup die bij je past. Ga op avontuur vanaf je vakantiehuis in Lönstrup en proef de gezellige sfeer in de smalle steegjes of geniet van de mooie natuur, de duinen, de plantages en de heide.