Vakantiehuis in Skagen

Skagen in Denemarken is de ideale vakantiebestemming. De beroemde kunstenaars meenden dat het aan het licht in deze regio lag. Anderen zeggen dat het de frisse bries is die door de stad waait. Weer anderen menen dat het de prachtige stranden zijn met de 2 zeeën (Noord- en Oostzee). En dat is precies waarom men elk jaar teruggaat naar deze regio met een vakantiehuis in Skagen.

Vakantiehuis in Skagen

Populaire vakantiehuizen - Skagen

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Skagen

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Skagen

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Skagen

Loading...

Waarom een vakantiehuis in Skagen huren?

De karakteristieke gele huizen, de smalle steegjes en de brede zandstranden hebben ertoe bijgedragen dat Skagen een zeer populaire vakantiebestemming in Noord-Europa is geworden. Vele vakantiegangers komen om de sfeer te proeven.

Bezoek vanuit je vakantiehuis in Skagen één van de musea die deze regio rijk is, bijvoorbeeld de werken van bekende kunstenaars in het Skagens Museum en in ‘Michael und Anna Ancher Haus’. Skagen is ook beroemd door de viering van de midzomernacht (Sankt Hans Aften) op het strand.

Of je nu in de zee wilt zwemmen, of simpelweg wilt genieten van de sfeer in de stad, in beide gevallen is Skagen de ideale vakantiebestemming. Wij hebben vakantiewoningen in Denemarken in alle soorten en maten, of je nu wilt genieten van een lange vakantie of gewoon een weekendje weg wilt.

Landschap in Skagen

Het woeste landschap is gevormd door forse zandstormen in de 18e en 19e eeuw. Er werd gras, bomen en struiken geplaatst om de ´wandelende duinen´ tegen te gaan. Vandaag de dag zijn er nog twee wandelende duinen. Éen daarvan is tot beschermd natuurgebied uitgeroepen. Dit gebied rukt jaarlijks 15 meter op en zorgt voor bedreiging voor bebouwing en gebieden in de omgeving.