Vakantiehuis in Løkken

Op de top van Denemarken is de populaire badplaats Lökken. De duinen, de vissersboten en de nabijgelegen vuurtoren zijn slechts een paar van de attracties die de plaats zijn flair geven en maken je vakantie in Denemarken onvergetelijk.  Løkken trekt al meer dan 100 jaar vakantiegangers uit Denemarken en de rest van Europa. De lange, brede stranden en het prachtige landschap zijn ongelooflijk populair, net als het goed gevulde winkelleven van de stad. In de grote strandgebieden is het toegestaan ​​om met een auto op het strand te rijden en een reis naar het zuiden naar Blokhus of Rødhus kan worden aanbevolen.

Vakantiehuis in Løkken

Populaire vakantiehuizen - Løkken

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Løkken

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Løkken

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Løkken

Loading...

Wat te doen in de omgeving?

Lökken, ligt aan de Jammerbucht en is een zeer populaire bestemming voor een vakantie aan de Deense kust. De bekende badplaats trekt vakantiegangers van heinde en ver, en in de zomer zijn de straten, restaurants en markten vol leven.  Talloze winkels en cafés nodigen je uit om te wandelen door het voormalige vissersdorp. Maak ook een uitstapje naar het uitkijkpunt Guldagerhöj. Vanaf hier heb je een uniek beeld van de hele Jammerbug.

Stranden van Løkken

De stranden van Løkken behorenr tot de mooiste zandstranden van de Noordzee. Het 10 km lange strandgedeelte bij Lökken is ideaal om te zonnebaden, zwemmen en surfen. Kenmerkend voor het strand van Lökken zijn de witte badhuizen, die het strandbeeld van mei tot oktober mooier maken. Langs de duinen kun je genieten van de aanblik van de karakteristieke, witte badhuizen, netjes opgesteld in rijen. Op een deel van het strand is het toegestaan ​​om met de auto te rijden, en aangezien het strand over het algemeen toegankelijk is, is het ook gemakkelijk toegankelijk voor gezinnen met kinderen en mensen met een handicap. Als je wat meer beweging nodig hebt, zijn er goede windsurfomstandigheden op de pier en de duinen op het strand zijn ideaal voor paragliden.

Vakantiehuis in Løkken huren

Løkken is de laatste jaren een populaire bestemming geworden, het kleine paradijs heeft in deze ontwikkeling zijn charme niet verloren. Een goed uitgangspunt om de levendige sfeer van Løkken te ervaren, is met een vakantiehuis in Noord-Jutland. Vakantie vieren in een vakantiehuis in Løkken is de perfecte vakantiebestemming voor gezinnen of grote groepen. Ervaar het prachtige strand direct voor de deur, terwijl je in de middag weer terug kunt keren naar je vakantiewoning. De ruimte en privacy dat zo'n huisje je kan bieden is geweldig.