Vakantiehuis in Blokhus

Noord-Jutland prikkelt met gezelligheid, veel zonuren en enkele van de breedste zandstranden die je kunt ervaren vanuit een vakantiehuis in Blokhus. Het voormalige vissersdorp is een van de meest populaire vakantiesteden in de regio en het land. In en nabij Blokhus zijn er verschillende kleine musea en galerijen te vinden in de buurt van je vakantiewoning in Noord-Jutland, evenals een heleboel ambachtslui die je aan het werk kunt zien. Vooral in de zomer is er volop leven in Blokhus.

Vakantiehuis in Blokhus

Populaire vakantiehuizen - Blokhus

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Blokhus

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Blokhus

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Blokhus

Loading...

De stranden van Blokhus

Blokhus staat in het noordelijke deel van de Noordzeekust Jutland bekend om een ​​van de beste zandstranden in Noord-Europa. Blokhus heeft de mooiste Blauwe Vlag-stranden in Noord-Europa en garandeert de beste zwemwaterkwaliteit. Geniet van de sfeer op het strand met de oude badhuizen. Hier vind je kilometerslange brede witte zandstranden, die door kenners worden beschouwd als de beste in Noord-Europa, zachte duinen en een helderblauwe zee. Blokhus ligt aan een van de beste badstranden van de Deense Noordzeekust. Het prachtige witte zandstrand is een van de grootste attracties van de stad

Met de aangrenzende Blokhus Klitplantage hebben de stranden een prachtige locatie. Er is een brede selectie aan activiteiten met wandelpaden, ruiterpaden, mountainbiketochten en fietsroutes. Er is een verscheidenheid aan activiteiten en attracties voor alle leeftijden te vinden. Het is ook een goed idee om ​​paard te rijden langs het strand en in de duinen langs de kust. Dit is een enigszins andere manier om de omgeving te ervaren en zal zeker een onvergetelijke herinnering aan deze vakantie in Blokhus worden.

Wat te doen?

Blokhus is een voormalig vissersdorp en blikt terug op een lange en spannende geschiedenis. In de stad vindt u een ruime keuze aan goede restaurants. 

Blokhus ligt op slechts een klein eindje rijden van Aalborg, de op drie na grootste stad van Denemarken. Bezoek de fascinerende architectuur en culturele bezienswaardigheden van Aalborg.

Een grote attractie in de buurt van je vakantiehuis in Blokhus is het Fårup Sommerland. Waterliefhebbers kunnen zich vermaken in het waterpark met zijn vele zwembaden en glijbanen.

Vakantiehuis in Blokhus huren

Enkele van de mooiste vakantiehuizen van Denemarken zijn te vinden in Blokhus. Vanaf je vakantiehuis in Blokhus ben je in een mum van tijd op het strand en diverse steden en activiteiten liggen best dicht in de buurt. In de ochtend heb je een geweldig uitzicht op de zee en in de avond kun je genieten van een romantische strandwandeling.