Vakantiehuis in Wertheim

In het meest noordelijke puntje van Baden-Wuerttemberg ligt een schattige, typisch Duitse stad Wertheim. Wertheim staat ook bekend om de glasindustrie op verschillende gebieden.

Vakantiehuis in Vianden

Wat te doen?

De vriendelijke stad Wertheim in Baden-Württemberg heeft ook veel te bieden buiten de gebaande paden. Bezoek het glasmuseum of de historische oude stad. Het herkenningspunt van deze vakantiebetemming is het Wertheim-kasteel. De "Schlösschen" en de Hofgarten trekken vooral kunstliefhebbers aan. Een van de oudste gebouwen in de stad is het Cent-huis dat rond 1630 werd gebouwd. Geniet ook van een boottocht op Tauber en Main, bijvoorbeeld naar Lohr am main.

Met een vakantiehuis in Wertheim voel je je verbonden met de natuur. Aangenaam gelegen in de Tauber- vallei, biedt Wertheim ook wandelaars en fietsers goede routes.  Je kunt de prachtige wandelpaden van Wertheim verkennen. Het 20 kilometer lange wandelpad Wein-Tauber verbindt wijn en cultuurhistorische punten, die rond Wertheim zijn geplaatst.

Steden in de omgeving

Wertheim ligt slechts 70 kilometer ten zuidoosten van Frankfurt, aan de top van Baden-Württemberg. Frankfurt als de na grootste stad biedt natuurlijk vele prachtige winkelmogelijkheden. De wereldberoemde, dromerige oude Frankfurt Opera is ook altijd een echte blikvanger, geschikt voor zowel oud als jong. Ook Würzburg en Tauberbischofsheim zijn prachtige bestemmingen om te bezoeken.

Vakantiehuis in Wertheim huren

De appartementen en vakantiehuizen in Wertheim bevinden zich allemaal in moderne vrijstaande huizen. Eenvoud en gezelligheid staan centraal bij deze accommodaties. De vakantiehuisjes zijn ontworpen voor twee tot vier personen. Voor een romantische vakantie voor twee als een familievakantie vind je gemakkelijk iets waar iedereen blij mee is. De meeste vakantiehuizen in Baden Wurttemberg hebben een eigen groene tuin. Ga zonnebaden en kom tot rust terwijl de kinderen spelen. 's Avonds komt het hele gezin samen voor een maaltijd op het terras.