Vakantiehuis in Unterwellenborn

Unterwellenborn is een klein dorpje nabij het Thüringer Woud. Unterwellenborn stond bekend bij de traditionele staalfabrieken. Tegenwoordig staat het dorp ook bekend om het bos, Kulmturm en de Hohenwartestausee. Om een ​​vakantie naar eigen smaak door te brengen in een vakantiehuisje in Thüringen, te midden van prachtige natuur en met tal van recreatieve mogelijkheden, is Unterwellenborn een ideale bestemming. Neem deel aan prachtige wandelingen, fietstochten door de natuur of kom tot rust op de idyllische meren. In de winter biedt Thüringen een fantastisch sneeuwlandschap, waar vooral langlaufers aan hun trekken komen. Optimaal genieten van deze vakantiebestemming doe je met een vakantiehuis in Unterwellenborn.

Urlaub Thüringen

Wat te doen in Unterwellenborn?

Tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Unterwellenborn geniet je van een fantastisch uitzicht vanaf de opvallende uitkijktoren in het Kulmberghaus. Bezoek ook de stad Saalfeld, waar je beroemde bestemmingen kunt bereiken via vele interessante routes. Deze omvatten de beroemde sprookjesgrotten of de Heidecksburg. De vele natuur- en nationale parken, evenals biosfeerreservaten nodigen je uit voor grootse ontdekkingstochten, waar je de unieke flora en fauna vanThüringen kunt bekijken. Geïnteresseerden in cultuur kunnen verschillende interessante en imposante gebouwen bezoeken in Weimar met de Bauhaus-stijl of in de provinciale hoofdstad Erfurt.

Vakantiehuis in Unterwellenborn huren

De locatie van onze vakantiehuizen in Unterwellenborn, nabij het Thüringer Woud, zijn fantastische vertrekpunten voor vele mooie en interessante bestemmingen. Een privé vakantiehuis in Unterwellenborn is ideaal voor een zorgeloze vakantie. Bovendien garanderen onze vakantiehuizen een hoge mate van onafhankelijkheid en flexibiliteit en laten niets te wensen over op het gebied van uitrusting en comfort.