Vakantiehuis in Todtmoos

In Todtmoos vind je veel typische kenmerken van het Zwarte Woud, waardoor het een zeer aantrekkelijke bestemming is voor een vakantie in een vakantiehuis in Todtmoos. De lokale berg Todtmoos maakt het mogelijk om bij mooi weer te genieten van het Alpenpanorama. Maar ook de Triberg-watervallen of de stad Freiburg zijn, tijdens je vakantie in Todtmoos, zeer interessante bestemmingen. Naast verschillende wandelroutes die je door het charmante landschap voeren, kun je genieten van echte Zwarte Woud-gerechten in de vele cafés en restaurants.

Ferienwohnung Todtmoos

Wat te doen?

Het Zwarte Woud en vooral het dorp Todtmoos hebben, hoewel volledig ontwikkeld voor het toerisme, hun speciale charme, rust en fascinatie behouden.

Het kuuroord in het zuiden van het Zwarte Woud is perfect voor een ontspannen vakantie. In de zomer kunnen bezoekers het bos te voet en met de fiets verkennen of beklimmen. Breng in de winter de ski's mee. Maar ook de watervallen van Triberg of de stad Freiburg zijn erg interessant. Een wandeling naar de Feldberg, de berg van de bergen in het Zwarte Woud, wordt ten zeerste aanbevolen. Een hondensledetocht is in de winter een bijzondere ervaring. Een bijzondere ervaring is het lichtfestival in augustus.

Maar niet alleen het mooie landschap, maar ook de vele bezienswaardigheden maken Todtmoos zo interessant voor de bezoekers. Het museum van de lokale geschiedenis herbergt bijvoorbeeld veel interessante voorwerpen en overblijfselen uit de omgeving en de geschiedenis van de plaats. Er is een museum over lokale geschiedenis en wekelijkse muziekconcerten.

Verken het gebied en bezoek de vakantieregio's St. Blasien of Herrischried. Ook een omweg naar Lörrach is de moeite waard.

Vakantiehuis in Todtmoos huren

Breng je vakantie in het Zwarte Woud door in een van de gezellige appartementen in Todtmoos. Kies een gezellig appartement voor een vakantie voor twee of een vakantiehuis voor het hele gezin. De vakantiehuizen in Todtmoos zijn uitgerust met een keuken, een wasmachine, een droger en andere faciliteiten. Op deze manier kun je genieten van een ontspannen en onafhankelijke vakantie in het Zwarte Woud. Met zijn houten huizen heeft Todtmoos een zeer rustieke stijl. Vanaf het bloemrijke balkon geniet je van een prachtig uitzicht op het bos. Op koude dagen nodigt een open haard je uit voor gezelligheid.