Vakantiehuis in Hornberg

Om het Zwarte Woud te ervaren met zijn haastige bossen, bergweiden en brede, adembenemende uitzichten, is de plaats Hornberg een ideale bestemming om een ​​vakantiehuis te huren. Een vakantiewoning in Hornberg is dan ook ideaal om van te omgeving te genieten.

Ferienwohnung Hornberg

Bezienswaardigheden

Het kleine stadje ligt in het midden van het Zwarte Woud in Ortenau. Geniet, tijdens je vakantie in het Zwarte Woud , van het centrum van Hornberg tijdens een wandeling door de stad en bezoek de historische Schlossberg met de kasteelruïnes. Vanaf hier heb je een ongelooflijk uitzicht op de grootste, levende modelspoorbaan. Andere attracties die je vanuit je vakantiehuis in Hornberg kunt bekijken is het grootste Design Center van Duravit, of de Hornberger Uhrenspiele.

Hornberg is een paradijs voor wandelaars, mountainbikers en klimliefhebbers vanwege de ideale locatie aan het Gutachtal in het Zwarte Woud. Er is een groot, goed bewegwijzerd netwerk van wandelpaden en mooie fiets-en mountainbikeroutes. Talloze andere sporten en activiteiten garanderen een geslaagde zomervakantie in Hornberg.

Vakantiehuis in Hornberg huren

Een vakantiehuis of appartement in Hornberg nodigt uit om te ontspannen en de omgeving te verkennen. De stad Hornberg bied je een verscheidenheid aan accommodaties in het Zwarte Woud die genoeg ruimte bieden voor het hele gezin. Een vakantiehuis in Hornberg geeft je namelijk vrijheid en onafhankelijkheid. Kies voor een smaakvol ingericht appartement met een groot dakterras, dat een prachtig panoramisch uitzicht biedt. Hierdoor geniet je 's ochtends van de eerste zonnestralen met een kopje koffie. De rustige buitenwijken zijn ook een goed startpunt voor wandelingen in de charmante omgeving van het Zwarte Woud.