Vakantiehuis in Auxi-le-Château

Auxi-le-Château

Vakantiehuis in Auxi-le-Château

In het hart van een groene en beboste vallei, wiens gevarieerde landschappen, natuurlijke rijkdom en erfgoed de wandelaar, de natuurliefhebber, de sportman, de fotograaf of de schilder verleiden, is Auxi-le-Château een klein een levendige en gastvrije stad aan de oevers van de Authie, een verbinding tussen Artois en Picardië. Met een vakantiehuis in Auxi-le-Château ontdek je een authentieke bestemming. Geniet van je vakantie in Frankrijk en verdwaal tussen de slingerende paden. De stad is bijna net zo romantisch als het platteland.

Populaire vakantiehuizen - Auxi-le-Château

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Auxi-le-Château

Hoofdstad van Pas-de-Calais

De stad Auxi-le-Château is nog steeds de hoofdstad van de regio Pas-de-Calais . De stad ligt aan de rand van het departement Somme aan beide zijden en halverwege bij de monding van de Authie. Deze charmante stad heeft tegenwoordig een bevolking van iets minder dan 3.000 inwoners.

Wat te doen?

Ontdek de tuinen van Maizicourt, op 5 km van je huis. Deze natuurlijke omgeving biedt een landelijke omgeving voor een wandeling in de vegetatie en opmerkelijke aangelegde gebieden. Doe ook een uitstapje naar stop in de Jardin des Lianes. Dit ligt in de stad Chériennes op 15 km van je vakantiewoning in Nord-Pas-De-Calais.  Met een rijk gebouwd erfgoed, met alle kleine straatjes, traditionele huizen, mooie huizen, te bezoeken monumenten, is de stad een architecturale omgeving die bevorderlijk is voor de organisatie van culturele en feestelijke evenementen.

Bezienswaardigheden

Als je geïnteresseerd bent in geschiedenis, kun je genieten van een bezoek aan Azincourt en het middeleeuwse historische centrum. Rijd door naar Montreuil, waar je langs de wallen kunt wandelen en de prachtige Citadel, de abdij Saint-Saulve en de kapel Saint-Nicolas kunt bezoeken. Andere bezienswaardigheden zijn:

  •  het museum van Volkskunst 

  • De Saint Martin-kerk

  • Stadhuis

  • De Ruïnes van het kasteel

  • Kalkgrasvelden

  • De oude spoorweg

Vakantiehuis in Auxi-le-Château huren

Of je nu van plan bent hier een nacht of een hele week te blijven, Auxi-le-Château biedt accommodaties voor elke behoefte. Een vakantiehuis in Auxi-le-Château is een ideaal startpunt om het centrum of de natuur te verkennen. Een charmante vakantiewoning is ideaal om Nord Pas-de-Calais met je gezin te ontdekken.