Vakantiehuis in Berck

Berck sur Mer is een badplaats aan de Côte d'Opale, een van de mooiste kusten van Noord-Frankrijk. Als je op zoek bent naar een vakantie in Frankrijk, omringd door schitterende natuur, dan is Berck een ideaal gebied voor een ontspannen vakantie. De stranden maken van de stad een aantrekkelijke vakantiebestemming. Overnacht in een vakantiehuis in Berck om de stad en de omgeving in alle rust te verkennen.

Lei feriehus i Berck i Nord-Pas-de-Calais

Badplaats met eindeloze zandstranden

De badplaats ligt in een natuurlijk duinlandschap en biedt haar gasten een bijna 12 kilometer lang zandstrand dat met eb eindeloos wordt. Het fascinerende grote gebied is een paradijs voor strandzeilers en kiteboarders. Overal zijn er mogelijkheden om te vliegeren en ruimte te maken voor zandkastelen. Strandstoelen en parasols worden op de afzonderlijke delen van het strand verhuurd en er zijn ook kinderopvang en speelplaatsen beschikbaar. De schone, weinig vervuilende lucht en het aangename zeeklimaat maken een vakantieappartement in Berck-sur-Mer een ideale plek voor een ontspannen familievakantie.

Bezienswaardigheden van de stad

Ook in de directe omgeving van het vakantiehuis in Berck is er veel te ontdekken. De stad verrast met interessante gebouwen in zeer verschillende architecturale stijlen. Reeds in de 19e eeuw werd Berck een badplaats, en de vele Epoque-huizen herinneren aan die tijd. Een populaire ontmoetingsplaats is de brede promenade met zijn restaurants en cafés, die ook 's avonds erg levendig is. Een leuke ervaring voor kinderen is een reis van het appartement in Berck naar Parc Bagatelle in het naburige dorp Merlimont. Dit amusementspark is verdeeld in verschillende gebieden en biedt spannende attracties, zelfs voor de kleinste bezoekers.

Bezoek steden in de buurt

  1. Calais

  2. Duinkerke 

  3. Dieppe

Vakantiehuis in Berck huren

De zandstranden, traditionele gerechten en bezienswaardigheden dragen ertoe bij om de vakantie in een vakantieappartement of vakantiehuis in Berck tot een zeer aangename ervaring te maken. Zo'n vakantiewoning in Nord-pas-de-Calais is ideaal om  Berck en Berck-plage te verkennen.