Vakantiehuis in Assisi

Assisi, de geboorteplaats van St. Franciscus, trekt jaarlijks honderdduizenden toeristen. Stap in de voetstappen van de paus met een vakantiehuis in Assisi en sluit je aan bij de bezoekers van deze betoverende stad. De meest populaire bezienswaardigheden zijn het graf van St. Franciscus, de Kerk van het Heilig Graf en de Orde van Sint-Franciscus. Tijdens je vakantie in het appartement in Umbrië, ervaar je het leven van de heilige Francis van Assisi van het rooms-katholieke Italië.

Vakantiehuis in Assisi

Populaire vakantiehuizen - Assisi

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Assisi

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Assisi

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Assisi

Loading...

Franciscus van Assisi

Deze man geboren in 1181, de zoon van rijke ouders, en genoot van de extravagante geneugten van het leven totdat hij Jezus' oproep opvolgde. Een vakantiehuis in Assisi in Italië is een goed startpunt voor het vinden van de plaats waar Franciscus van Assisi de Orde van de "Kleine Broeders" stichtte. Assisi is een mooi middeleeuws stadje dat uitnodigt tot verpozen. Geniet van een heerlijke espresso op het terras van je vakantiehuis in Italië en laat uw blik dwalen over de daken van de oude stad, de stadsmuren, het amfitheater, de pleinen en de typische palazzi. In de romaanse stijl Kathedraal van San Rufino werd gedoopt Franciscus van Assisi. Bezoek tijdens uw vakantie in Italië die van paus Gregorius IX. in 1228, ter gelegenheid van de heiligverklaring van St. Franciscus, het doopvont en de prachtige portalen van de kerk.

Assisi

Bezoek kloosters: ga op religieuze ontdekkingsreis

Tijdens een rondleiding door de stad tijdens je verblijf in een vakantieappartement in Umbrië, word je overal aan Sint Franciscus herinnerd: zelfs zijn ouders kregen een prachtig monument. Franciscus van Assisi, de stichter van de Franciscaanse Orde , was een al lang bestaande controverse in de rooms-katholieke kerk. Kardinaal Bergoglio uit Argentinië maakte een punt en koos, toen hij in 2013 tot paus werd gekozen, Francis of Assisi als zijn model. Een half jaar later bezocht hij als paus Franciscus het graf van Franciscus van Assisi. Volg in de voetstappen van de nieuwe paus tijdens je verblijf in jouw vakantiehuis in Assisi!

Klooster van San Damiano

Buiten de stadsmuren liggen de kapel en het klooster van San Damiano. Het gebouwencomplex toont waardevolle fresco's uit de Middeleeuwen. Dit moet niet missen tijdens je verblijf in je villa in Italië. Geniet ook nog even van de olijfgaarden en de prachtige natuur.

Eremo delle Carceri-klooster

Vanuit het vakantiehuis in Assisi is het slechts een paar kilometer naar het Eremo delle Carceri-klooster in een ravijn op de berg Subasio. In dit gebouw woonde Franciscus van Assisi dicht bij de natuur en leefde hij een teruggetrokken bestaan. Het klooster wordt nog steeds bewoond door franciscanen en staat open voor bezoekers.

Ideaal voor fijnproevers

De Umbrische keuken is eenvoudig maar zeer delicaat. Ze gebruiken veel lamsvlees, wild, zwarte truffels, linzen, olie en natuurlijk pasta. Met zijn milde klimaat en goede bodem produceert de regio wijnen van uitstekende kwaliteit, zoals Assisi Grechetto. Ontdek deze bestemming met zijn spannende geschiedenis door simpelweg een van onze vakantiewoningen in Assisi te huren.