Vakantiehuis in Perugia

Perugia is de hoofdstad van Umbrië en beschikt net als vele Italiaanse steden over een schat aan kunst en geschiedenis. Perugia bestaat uit de perfecte combinatie tussen de pracht van de oudheid met moderne invloeden. Zo zijn er in de hele omgeving vele bijzondere bezienswaardigheden te vinden, zoals Palazzo dei Priori, de kathedraal van San Lorenzo en vele kerken, theaters en historische bouwwerken. Een vakantiehuis in Perugia biedt voor jou de ideale mogelijkheid om deze schitterende vakantiebestemming in alle rust te ontdekken.

Vakantiehuis met uitzicht in Perugia

Populaire vakantiehuizen - Perugia

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Perugia

Loading...

Vakantiehuizen in de omgeving van Perugia, Italië

De stad Perugia wordt omringd door andere prachtige steden, zoals Assisi, Gubbio, Città di Castello, Todi, en Orvieto. Ook hier heb je een uitgebreide keus aan vakantiehuizen in de omgeving van Perugia. Huur een appartement in Gubbio, kies voor een agriturismo in Assisi of verblijf in een vakantiehuis met zwembad in Orvieto. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij verzekeren je dat je in de omgeving van Perugia een geweldige vakantie zult beleven. Er valt zowel te zien en te ondekken in Perugia en daarbuiten. Leuk voor jong en oud!

Vakantiehuis in Perugia

Vakantie in Perugia: Uitstapjes

Als je van plan bent de zomervakantie in Perugia door te brengen, dan kunnen wij ten zeerste het Jazz Festival aanraden. Dit evenement trek jaarlijks vele bezoekers naar de historische stad, vanwege de unieke setting. Wilt je liever nazomeren door te kiezen voor een herfstvakantie in Perugia dan is het jaarlijkse chocoladefestival in oktober leuk om te bezoeken. Heel Perugia staat dan in het teken van chocolade, waar je overal heerlijke chocolade lekkernijen kunt kopen. Ook staan er dan verschillende prachtige sculpturen in de stad, gemaakt van chocolade.

Bezienswaardigheden in Perugia

Wanneer je in een vakantiehuis in Perugia verblijft, hoeft je je geen moment te vervelen tijdens je vakantie in een vakantiewoning in Umbrië met deze bezienswaardigheden.

  • Arco Etrusco en Porta San 'Angelo

  • Rocca Paolina

  • De Dominicaanse kerk, die dateert uit de veertiende eeuw

  • St. Stephen’s Cathedral

  • St. Peter, hier vind je prachtige muurschilderingen

  • De kerk van San Bevignate Bevignato

  • San Prospero kerk

  • Collegio del Cambio

Huur een vakantiehuis in Perugia

Als je van plan bent om op vakantie in Italië te gaan, dan biedt een vakantiehuis in Perugia het ideale uitgangspunt. Je vindt een zeer groot en divers aanbod van appartementen, villa's en natuurlijk vakantiehuizen in Perugia en haar omgeving. Van simpele traditionele woningen tot exclusieve villa's met orivé zwembad en andere luxe voorzieningen. Je vakantie doorbrengen in een vakantiehuis in Perugia staat garant voor een vakantie met veel privacy, rust en ontspanning. Je hebt alle tijd om alle bezienswaardigheden in de omgeving te ontekken, of, als je daar geen behoefte aan hebt, kun je profiteren van het comfort in je Italiaanse vakantiehuis.

De NOVASOL vakantiehuizen in Perugia bieden de ideale basis voor een onvergetelijke vakantie in een vakantiehuis in Italië. De kinderen spelen en zwemmen in het zwembad, terwijl je onder het genot van een glaasje wijn, ontspannen een boek leest in de zon.