Vakantiehuis bij het Trasimeense Meer

Het meer van Trasimeno ligt in het hart van Italië. Het is een geweldige tip voor zomervakanties in Italië voor zowel koppels als gezinnen met kinderen. In de zomer is het raadzaam om het meer te bezoeken met een vakantiehuis bij het Trasimeense Meer. Toeristen kunnen gebruik maken van het Trasimeense Meer en de watersporten die bij elke bocht worden aangeboden. Probeer te zeilen of surfen. Vissers zitten vaak aan de oever. Vissen is ook erg belangrijk in deze regio, vooral vanwege het levensonderhoud van de lokale bevolking.

Trasimeense Meer

Populaire vakantiehuizen - Trasimeense Meer

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Trasimeense Meer

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Trasimeense Meer

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Trasimeense Meer

Loading...

Het schilderachtige Trasimeense Meer

Het Trasimeense Meer is 54 km lang en niet dieper dan 6 meter. Rond het meer zijn er meren tot 600 m diep. Zoals het meer van Aral of de Kaspische Zee, heeft het Trasimeense meer een andere interessante eigenschap. Het meer heeft alleen zijrivieren en geen uitstroom. Het Trasimeense Meer heeft ook 3 eilanden. Eiland Isola Minore is ontoegankelijk, het eiland Isola Polves is een natuurreservaat en het magische eiland Isola Maggiore is verbonden door regelmatige bootverbindingen met de steden Castiglione del Lago, Passignano sul Trasimeno en Tuoro. Het Trasimeense meer is een populaire vakantiebestemming in Umbrië, en onze appartementen en vakantiehuizen in Umbrië liggen bijvoorbeeld in de badplaatsen Castiglione del Lago, Passignano sul Trasimeno, San Savino of Magione.

Vakantiehuis bij het Trasimeense Meer

Tip voor een gezinsuitje!

Een andere tip voor een reis is Passignano. Je zult zeker op de promenade langs de kust lopen en een kronkelend steegje dat de hele stad kronkelt. Een vakantie in Italië zullen zowel kleine als grote reizigers tevreden stellen! Kinderen zullen de ruïnes van het kasteel, dat de hele oude stad domineert, willen veroveren. Castel Rigone ligt ook dicht bij de stad, met een prachtig uitzicht op het weelderige meer. De stad wordt beschouwd als de mooiste in deze regio, vooral Panicale.

Geschiedenis bij het Trasimeense meer

Naast de bovengenoemde activiteiten is het gebied ook belangrijk in de geschiedenis. In 217 v. Chr. Versloeg Kartaginian leider Hanibal het Romeinse leger in de tweede straffende oorlog. Hanibal had een open weg naar Rome. Je kunt meer leren over het natuurpad dat rond Sanguinetto loopt.

Vakantiehuis bij het Trasimeense Meer huren

Als je houdt van zonnen, zwemmen, vissen en diverse watersporten, dan raden we appartementen, huizen en villa's in de buurt van het Trasimeense Meer. Het meereer bevindt zich in de provincie Umbrië en het gebied is 128 vierkante kilometer, is het de vierde grootste meer van Italië. De vakantiehuizen in Umbrië zijn afgestemd op de behoeften van de toeristen, zodat jij de ultieme vakantie kunt beleven!