Vakantiehuis in Saaxumhuizen

Vakantiehuis Saaxumhuizen

Vakantiehuis in Saaxumhuizen

Een ding kun je er zeker van zijn als je je vakantie in Saaxumhuizen houdt - dat je volgend jaar weer terugkomt. De streek is een populaire bestemming, want de combinatie van heerlijke stranden, mooie natuur en interessante activiteiten voor groot en klein is niet gemakkelijk te bereiken op andere plaatsen. Vanuit je vakantiehuis in Saaxumhuizen geniet je gemakkelijk van de omliggende natuur en steden: kom tot rust in dit stille dorpje.

Waar ligt Saaxumhuizen precies?

Saaxumhuizen ligt in noord-Groningen, op maar 4 kilometer van de kust. Vanuit je vakantiehuis in Saaxumhuizen kun je een dagtrip plannen naar Groningen Stad of bezoek een schiereiland, zoals Schiermonnikoog. Het dorpje heeft slecht een klein aantal huizen: ongeveer 30. Hoewel het dorp zo klein is, heeft Saaxumhuizen wel een kerk uit de 13e eeuw. De toren op de kerk kan bezocht worden. Vanaf hier heb je namelijk een geweldig uitzicht over het Hogeland. Jouw vakantiewoning in Groningen hoeft dus niet per se in een drukke stad te liggen, geniet van de rust in Saaxumhuizen.

Wat te doen in Saaxumhuizen

  • Bezoek het Nederlandse Legiomuseum: deze staat in het voormalige hoofdkantoor van LEGO® Nederland en gaat over alles wat met LEGO® te maken heeft. 

  • Dwaal door het maïsdoolhof: beantwoord in het doolhof alle vragen en ontsnap uit het doolhof. Ideaal voor tijdens een gezinsvakantie, want jong en oud heeft hier plezier aan!

Jouw vakantiehuis in Saaxumhuizen

Saaxumhuizen is echt een plek om vakantie te houden. Hier hou je je bezig met wandelen, mooie fietsroutes en pretparken vlakbij vanuit je vakantiehuis in Saaxumhuizen. Wij hebben vakantiehuizen in Nederland in alle schakeringen en vormen - en ook de woning voor jou hier in het hart van het beste vakantiegebied van Nederland.

Met NOVASOL ben je er zeker van precies die fijne vakantie te krijgen die je verwacht, wanneer je een huis huurt. Wij staan er voor in dat alle huizen voldoen aan de hoge standaard, die ons op ons gebied tot de leidende verhuurfirma van Europa gemaakt heeft. Neem contact op met ons als je een vakantiewoning in Groningen zoekt.