Vakantiehuis in Gelderland

Vakantiehuis in de Gelderland

Vakantiehuis in Gelderland

Gelderland is een veelzijdige Nederlandse provincie. Het gebied wordt gekenmerkt door veel natuur, groene weiden en bomen. Maar liefhebbers van cultuur en sport zullen hier ook een geweldig vakantieverblijf hebben. Om van dit alles te kunnen genieten trekt Gelderland jaarlijks veel toeristen. Een vakantiehuis in Gelderland is daarom de perfecte locatie om jouw avontuur te beginnen. Kom Gelderland daarom bezoeken vanuit een vakantiehuis in Nederland.

Populaire vakantiehuizen - Gelderland

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Gelderland

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Gelderland

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Gelderland

Loading...

Geniet van de Gelderlandse natuur

Als je op zoek bent naar rust uit je stressvolle leven van alledag, zit je met een vakantiehuis in Gelderland goed. Eindeloze bossen, moerassen en grote verschuivende duinen zijn typerend voor dit gebied.

 • N**ationale park de Hoge Veluwe** is één van de grootste nationale parken van Nederland. Dit park bestaat uit bos en heide- en stuifzandgebieden. Men kan het gebied met de auto bezoeken, maar men kan in het park ook fietsen (ook kinderfietsen) lenen.

 • Veluwemeer is de grens tussen Gelderland en Flevoland. Dit meer biedt zeer veel recreatiemogelijkheden wanneer je tijdens de zomer een vakantiehuis in Gelderland huurt. Windsurfen, zeilen, rondvaarten, vissen, zwemmen,...

 • Rivierenlandschap ’Maas en Waal’ - fietsen en wandelen zijn de beste manieren om te bewegen met permanent uitzicht op landerijen, water, rivier of de daken van de dijkhuisjes.Waterrecreatie is onlosmakelijk verbonden met het rivierenlandschap en natuurlijk ontbreekt ook dit aspect niet in het land van Maas en Waal. 

 • "De Gouden Ham", een wijds waterrecreatiegebied aan de Maas, biedt Gelderland aan vrijwel alle vormen van recreatie en watersport.

Vakantiehuis Gelderland

Uitstapjes tijdens je vakantie in Gelderland

Gelderland heeft een groot cultureel aanbod om te bezichtigen tijdens je verblijf in één van onze vakantiehuizen in Gelderland. Vooral in de zomer biedt de provincie een keur aan activiteiten. Gelderland heeft diverse topattracties die absoluut een bezoekje waard zijn tijdens je vakantie in Nederland in een vakantiehuis in Gelderland:

 • Apenheul, in deze dierentuin leven alleen apen. Veel apen lopen zelfs vrij tussen de mensen.

 • Burgers Zoo, in deze dierentuin vindt men levensechte nagemaakte landschappen. Een tropisch regenwoud, een woestijn, een oceaan en een safarivlakte waar vele dieren leven.

 • Dolfinarium -  Hier kan men kennis maken met de wereld van de zee en kijken naar de spectaculaire shows.

 • Koningin Juliana Toren, dit ouderwets gezellige attractiepark, gelegen midden op de Veluwe, biedt voor ieder wat wils.

 • Paleis het Loo, in de bossen bij Apeldoorn in het hart van Nederland, was van 1686 tot 1975 de favoriete zomerresidentie van de Koninklijke familie. Sinds 1984 functioneert dit paleis als museum, nadat het op spectaculaire wijze samen met de tuinen in 17de-eeuwse staat werd teruggebracht.

Ontdek bijzondere steden

Wanneer je in een vakantiehuis in Gelderland verblijft raden wij aan een dagje uit te trekken om één van deze Gelderse steden te bezichtigen.

 • Nijmegen: vanwege de fraaie historische binnenstad die rijk is aan vele kroegen, winkels en restaurants. Daarnaast zijn er in Nijmegen diverse musea, waaronder het Valkhof museum. Het Valkhof museum beschikt over een grote en belangrijke verzameling Romeinse archeologie en een bijzondere collectie moderne kunst. Maar ook oude kunst met veel oog voor de bewogen geschiedenis van Nijmegen.

 • Arnhem: deze stad heeft van alles te bieden om het gezellig te maken. Hier vindt men o.a. het Nederlands Openluchtmuseum, dierentuin „Burger’s Zoo“ en een grote binnenstad voor diegene die graag winkelt.

 • Zutphen: de Hanzestad aan IJssel en Berkel heeft honderden monumenten van torens, kerken, woonhuizen en vestingwerken.

 • Doetinchem: Deze stad die de mogelijkheid biedt om een sportief dagje met je gezin door te brengen door de vele wandel-, fiets-, en kanomogelijkheden.

Vakantiehuis in Gelderland huren

Gelderland heeft voor zowel jong en oud veel te bieden. Huur nu met NOVASOL Vakantiehuizen je favoriete vakantiehuis of appartement in Gelderland en geniet met de hele familie van een onvergetelijke vakantie in Gelderland. De prachtige natuurgebieden in Gelderland lenen zich uitstekend voor een vakantie met de hond! Vanuit je vakantiehuis kun je gemakkelijk de mooiste wandelingen maken op de Veluwe, bij het Veluwemeer of langs het groene rivierenlandschap Maas en Waal. Bijna alle vakantiehuizen in ons aanbod zijn geschikt voor een vakantie met je gezin inclusief viervoeter. Met een vakantiehuis in Nederland voel je je pas echt thuis op vakantie.