Vakantiehuis in Eidfjord

Eidfjord ligt in de regio Hordaland en biedt een gevarieerde natuur. Eidfjord is de basis van de zesde grootste gletsjer van het land. Met een oppervlakte van 73 vierkante kilometer strekt het prachtige landschap zich uit zover het oog reikt. Met een vakantiehuis in Eidfjord heb je voldoende tijd om het gebied te verkennen.

Vakantiehuis in Eidfjord

Populaire vakantiehuizen - Eidfjord

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Eidfjord

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Eidfjord

Loading...

Wat te doen?

Als je een vakantie in Noorwegen plant, is Eidfjord een briljante keuze. Door een huisje te huren in Eidfjord krijg je voldoende tijd om met het gezin door te brengen en te genieten van de betoverende natuur van het gebied. Met een vakantiehuis kun je naar de stranden van Eidfjord lopen. Als je van wandelen houdt, heb je tijdens de vakantie veel mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld wandelen in het Hardangervidda National Park. Wanneer je Eidfjord bezoekt, mag je de zonsondergang over het Eidfjord-meer niet missen.

Vakantiehuis in Eidfjord huren

Huur een vakantiehuis in Eidfjord voor je volgende Noorse vakantie. Met een van onze huisjes in Eidfjord krijg je een perfect startpunt voor een heerlijke vakantie vol zo, zwemmen, vissen en wandelen. Je kunt kiezen uit veel verschillende soorten vakantiehuizen; huis met een prachtig uitzicht, overdekt zwembad of een prachtige chalet. Heb je je favoriete vakantiehuisje in Hordaland gevonden, dan ga je zeker een onbezonnen vakantie in Noorwegen tegemoet.