search

Huur een vakantiehuis in Lönstrup

Lonstrup is een vissersdorpje aan de westkust van Noord-Jutland, proef de authentieke sfeer - huur goedkope vakantiehuizen via NOVASOL. Bezoek Lonstrup in vakantieland Denemarken. Lonstrup is een gezellig vissersdorpje aan de westkust van Noord-Jutland. Buiten het seizoen wonen er slechts een paar honderd inwoners maar zodra het zomerseizoen nadert verandert het dorpje in een drukke vakantieplaats.

 

In Lonstrup aan de Noordzee vindt u alles waar de westkust van Noord-Jutland om bekend staat: mooie stranden, natuur en vele recreatiemogelijkheden. U vindt er tevens mooie vakantiehuizen. NOVASOL verhuurt betaalbare vakantiewoningen, zowel in Lonstrup als in de rest van Denemarken. Wij helpen u graag met het vinden van een vakantiewoning die bij uw situatie past.

Er is meer te vinden in Lonstrup dan alleen strand. Het dorp is ook een thuisbasis voor vele kunstenaars. U vindt hier vele galerieën, ateliers en werkplaatsen waar schilders, beeldhouwers en glasblazers hun werk tentoonstellen. U kunt ook de vuurtoren Rubjerg Knude bezoeken, die tevens als museum dient. Deze vuurtoren, belaagd door de vele zandverstuivingen, biedt een mooi uitzicht over land en zee.

Er valt hier veel te beleven, ook als de zon niet schijnt. Ga op avontuur uit in de omgeving en proef de gezellige sfeer in de smalle steegjes of geniet van de mooie natuur, de duinen, de plantages en de heide.