search

Huur een vakantiehuis in Bolilmark

Bolilmark wordt omringd door heide en is een vredig vakantieplekje in Denemarken. Kom nu naar Bolilmark op het eiland Romo, boek een van de vakantiehuizen van NOVASOL. De prachtige natuur rondom Bolilmark, in het noorden van Romo gelegen, wordt gekenmerkt door heide en duinen. Bij aankomst op het eiland springen de huizen in de omgeving, die allemaal gras op het dak hebben, meteen in het oog.

 

U komt gelijk tot tot rust in Bolilmark op het eiland Romo, dat een bijzondere atmosfeer heeft. Er zijn vele wandelpaden aangelegd op dit mooie eiland in Denemarken, zodat u urenlang kunt wandelen in de omgeving die rijk aan dieren is. Boek nu een van de mooie vakantiehuizen van NOVASOL, wij verhuren vakantiewoningen in alle soorten en maten.

In de buurt van Bolilmark kunt u uw dagelijkse inkopen doen en genieten van een hapje en een drankje in een van de restaurants of cafés. Op slechts een paar kilometer afstand ligt een van de mooiste stranden van het land, waar u kunt zwemmen, surfen en lekker genieten van de zon.

Een wandeltocht rond het eiland is een bijzondere belevenis. Het noordelijke deel van het eiland is een beschermd vogelgebied, dat biedt u de mogelijkheid om vele vogels te bestuderen. Daarnaast is de natuur zeer mooi en gevarieerd. Kortom, u hoeft zich niet te vervelen.