search

Vakantiehuis in Bolilmark

Bolilmark wordt omringd door heide en is een vredig vakantieplekje in Denemarken. Bij aankomst op het eiland springen deze huizen in Rømø, die allemaal gras op het dak hebben, meteen in het oog. Kom nu naar Rømø en huur een van de vakantiehuizen in Bolilmark.

 

Waarom een vakantiehuis in Bolilmark huren?

Je komt gelijk tot tot rust in Bolilmark op het eiland Romo, dat een bijzondere atmosfeer heeft. Er zijn vele wandelpaden aangelegd op dit mooie eiland in Denemarken, zodat je  urenlang kunt wandelen in de omgeving die rijk aan dieren is. Een wandeltocht rond het eiland is een bijzondere belevenis. Het noordelijke deel van het eiland is een beschermd vogelgebied, dat biedt je de mogelijkheid om vele vogels te bestuderen. Daarnaast is de natuur zeer mooi en gevarieerd.

In de buurt van Bolilmark kunt je je dagelijkse inkopen doen en genieten van een hapje en een drankje in een van de restaurants of cafés. Op slechts een paar kilometer afstand van je vakantiehuis in Bolilmark ligt een van de mooiste stranden van het land, waar je kunt zwemmen, surfen en lekker genieten van de zon.