search

Vakantiehuis in Genua

Genua is een fascinerende stad aan het water in Italië. Het is een bekende stad; niet alleen op een historisch niveau, maar ook met betrekking tot de gastronomie en cultuur. Er zijn genoeg redenen om een vakantiehuis in Genua te huren om deze prachtige hoofdstad te bezoeken tijdens je vakantie in de regio Ligurië.

Genua

 

Bezienswaardigheden bij je vakantiehuis in Genua

Voor liefhebbers van geschiedenis en cultuur biedt de Ligurische hoofdstad tal van musea, zoals het Museum van het Palazzo Reale, het Palazzo Ducale en Galata, het belangrijkste maritieme communicatiemuseum in de Middellandse Zee; theaters, waaronder het Teatro Carlo Felice en het Teatro Stabile di Genova.

Aquarium

De meest aantrekkelijke bezienswaardigheid in Genua is zeker het zeer beroemde Aquarium. Het is het grootste in Italië en de eerste in Europa voor diersoorten. Sinds 1992 verwelkomt het Aquarium van Genua elk jaar miljoenen bezoekers, die er naartoe gaan om 15.000 dieren van 400 verschillende soorten te bewonderen, allemaal gelegen in een omgeving die de natuurlijke habitats van deze dieren in detail weergeven. Voor een vakantie in Genua met kinderen is het Aquarium een ​​van de ideale bestemmingen om een ​​middag door te brengen om zoveel verschillende soorten van dichtbij te bekijken.

Palazzo Ducale

Een ander interessant Genuaans punt dat je zeker moet bezoeken tijdens je verblijf in een van onze appartementen in Italië, is het Palazzo Ducale, de thuishaven van tal van tentoonstellingen en culturele evenementen. Het is ook een fascinerend gebouw aan de buitenkant, met zijn gevels bestaande uit verschillende middeleeuwse gebouwen en nieuwe gebouwen die in de loop van de tijd zijn toegevoegd.

 

Vakantiehuis in Genua huren

Er zijn veel redenen waarom je zeker een vakantiehuis in Genua zou moeten huren en deze prachtige, regionale hoofdstad zou moeten bezoeken. Onze vakantiehuizen in Genua zijn beschikbaar in alle soorten en maten, zodat je zeker een accommodatie kunt vinden die voldoet aan je wensen, ongeacht met wie je reist. Genua is een ideale vakantiebestemming voor reizigers van alle leeftijden!

vakantiehuis in Genua