search

Vakantiehuis huren in Perugia

Perugia is de hoofdstad van Umbrië en beschikt net als vele Italiaanse steden over een schat aan kunst en geschiedenis. Perugia bestaat uit de perfecte combinatie tussen de pracht van de oudheid en de moderne toekomst.

Zo zijn er in de hele omgeving vele bijzondere bezienswaardigheden te vinden, zoals Palazzo dei Priori, de kathedraal van San Lorenzo en vele kerken, theaters en historische bouwwerken. Een vakantiehuis in Perugia biedt voor u de ideale mogelijkheid om deze schitterende vakantiebestemming in alle rust te ontdekken.

Vakantiehuizen in de omgeving van Perugia, Italië

De stad Perugia wordt omringd door andere prachtige steden, zoals Assisi, Gubbio, Città di Castello, Todi, en Orvieto. Ook hier heeft u een uitgebreide keus aan vakantiehuizen in de omgeving van Perugia. Huur een appartement in Gubbio, kies voor een agriturismo in Assisi of verblijf in een vakantiehuis met zwembad in Orvieto. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij verzekeren u dat u in de omgeving van Perugia een geweldige vakantie zult beleven. Er valt zowel te zien en te ondekken in Perugia en daarbuiten. Leuk voor jong en oud!

Vakantie in Perugia: Uitstapjes

Als u van plan bent de zomervakantie in Perugia door te brengen, dan kunnen wij ten zeerste het Jazz Festival aanraden. Dit evenement trek jaarlijks vele bezoekers naar de historische stad, vanwege de unieke setting. Wilt u liever nazomeren door te kiezen voor een herfstvakantie in Perugia dan is het jaarlijkse chocoladefestival in oktober leuk om te bezoeken. Heel Perugia staat dan in het teken van chocolade, waar u overal heerlijke chocolade lekkernijen kunt kopen. Ook staan er dan verschillende prachtige sculpturen in de stad, gemaakt van chocolade.

Wanneer u in een vakantiehuis in Perugia verblijft, hoeft u zich geen moment te vervelen. Tips voor een dagje uit in Perugia zijn bijvoorbeeld:

  • Arco Etrusco en Porta San 'Angelo
  • Rocca Paolina
  • De Dominicaanse kerk, die dateert uit de veertiende eeuw
  • St. Stephen’s Cathedral
  • St. Peter, hier vindt u prachtige muurschilderingen
  • De kerk van San Bevignate Bevignato
  • San Prospero kerk
  • Collegio del Cambio

Huur een vakantiehuis in Perugia

Als u van plan bent om op vakantie in Umbrië, Italië te gaan, dan biedt een vakantiehuis van NOVASOL het ideale uitgangspunt. U vindt een zeer groot en divers aanbod van appartementen, villa's en natuurlijk vakantiehuizen in Perugia en haar omgeving. Van simpele traditionele woningen tot exclusieve villa's met orivé zwembad en andere luxe voorzieningen. Uw vakantie doorbrengen in een vakantiehuis in Perugia staat garant voor een vakantie met veel privacy, rust en ontspanning. U heeft alle tijd om alle bezienswaardigheden in de omgeving te ontekken, of, als u daar geen behoefte aan heeft, kunt u profiteren van het comfort in uw Italiaanse vakantiehuis.

De NOVASOL vakantiehuizen in Perugia bieden de ideale basis voor een onvergetelijke vakantie in een vakantiehuis in Italië. De kinderen spelen en zwemmen in het zwembad, terwijl u onder het genot van een glaasje wijn, ontspannen een boek leest in de zon.

Aarzel niet langer en bekijk direct het uitgebreide aanbod van NOVASOL vakantiehuizen in Perugia, Italië.