search

Vakantiehuis in Engerdal

Engerdal is  een eldorado voor diegenen die op zoek zijn naar een vakantie in een prachtige natuurlijke omgeving. Wanneer je een chalet of vakantiehuis in Engerdal kiest, breng je je vakantie dicht bij het nationale park Femundsmarka door, met alle geweldige mogelijkheden die het biedt. De gemeente Engerdal ligt ten noordoosten van Hedmark en wordt beschouwd als onderdeel van de Østerdalen. 

 

Wat te doen in Engerdal?

Het gebied is ideaal om te vissen, jagen, wandelen en fietsen, raften, langlaufen, kanoën en kajakken, paardrijden of een tocht met de sneeuwscooter doen. Het grootste deel van het jaar kun je wandelen in de bossen en velden. Velen willen de natuur vanaf het water ervaren, en een kano of kajak in Femundsmarka is een heel bijzondere ervaring. Het Femunden-meer is populair om te wandelen, maar het gebied bestaat uit ongelooflijk veel rivieren, waterwegen en bergmeren. In combinatie is dit Engerdal een echt paradijs voor kanoën en kajakken. 

 

Genieten in een vakantiehuis in Engerdal

Met een vakantiewoning in Engerdal heb je prachtige natuurbelevenissen voor de deur. Begin de ochtend met een prachtig uitzicht en een dag vol wandelingen of kanotochtjes. 's Avonds geniet je weer in alle rust in je vakantiehuisje.