search

Vakantiehuizen in het berggebied van Noorwegen

Het bergebied van Noorwegen bevindt zich onder andere in het centrum van Zuid-Noorwegen en beslaat ook geheel of gedeeltelijk andere provincies in Noorwegen. Wanneer er wordt gesproken over het Noorse berggebied dan wordt daar niet alleen het Noorse hooggebergte mee gedoeld.

Veel van de dorpen die worden beschreven zijn gelegen in een vallei en liggen niet ver van de grotere plaatsen. In de berggebieden heeft NOVASOL een breed aanbod van vakantiehuizen in Noorwegen. Wij beschikken over moderne, goed uitgeruste vakantiehuizen in Noorwegen met bijvoorbeeld whirlpool en/of sauna, maar wij bieden ook traditionele Noorse berghuizen aan.

Het berggebied in Noorwegen wordt door vele ongetwijfeld verbonden met sneeuw, skivakantie en winter. Vandaag de dag wordt de streek gelukkig ook in andere jaargetijden steeds meer ontdekt. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de herfst, dat is voor het binnenland en het berggebied echt een bijzondere periode om op vakantie te gaan. De lucht is aanzienlijk helder, de natuur beschikt over de meest prachtige herfstkleuren.

In de zomer is het berggebied uitstekend geschikt voor mooie wandelingen en fietstochten te maken, bergen te beklimmen, bessen en paddenstoelen te plukken, te kanoën etc. En wat is nou de meest ideale accommodatie om uw vakantie in Noorwegen door te brengen? Juist, met een vakantiehuis in Noorwegen natuurlijk. Wacht niet langer en boek nu!