search

Vakantiehuis in Calpe

Calpe is een van de unieke, mooie witte parels die ligt aan de kust dat de trots is van Oost-Spanje. Hier vind je fantastische witte zandstranden zo ver het oog reikt. We kunnen een verblijf in het hart van deze prachtige plek op aarde van harte aanbevelen. We bieden dan ook een schat aan prachtige vakantiehuizen in Calpe aan. Geniet van het vakantieleven in een van onze prachtige huizen. 

Vakantiehuis in Calpe

 

Wat te zien in Calpe?

Calpe heeft veel meer te bieden dan felle zon, witte stranden en onvergetelijke culinaire ervaringen. Door een vakantiehuis in Calpe te huren, kun je de indrukwekkende en bekende rotsformatie van de stad bezoeken die Penon de Ifach wordt genoemd. Maak een rondleiding door deze grote landvorm, uitgeroepen tot een natuurreservaat in 1987, en bewonder het uitzicht op de kleine baaien in de regio en de hele witte kust van de Costa Blanca. Met zijn hoogte van 332 meter is deze opvallende bezienswaardigheid ook populair om te beklimmen.


Cultuur en gastronomie ontdekken

Je kunt vanaf je vakanteiwoning in Calpe een bezoek brengen aan de twee prachtige kerken in de stad Calpe - Iglesia Antigua en Senora de las Nieves. Beide kerken zijn te vinden in het centrum van de stad, in de buurt van unieke huisjes waar ook musea zijn en de archeologische ruïnes van Bano de la Reinato houden je ook bezig. Voor degenen die Spaanse villavakanties nemen voor het geweldige eten, zul je niet in de steek gelaten worden in Calpe, dat een bekend gebied is voor de brede selectie van verse visgerechten. Probeer de garnalen, zeevruchtenpaella en rijst met inktvisinkt! Of breng een bezoek aan de zaterdagmarkt en koop verse producten om zelf te bereiden in je villa in Valencia.