Ontdek onze vakantiehuizen in Hedekas

Ferienhaus Hedekas

Ontdek onze vakantiehuizen in Hedekas

Vier een rustige vakantie in Hedekas. Neem een onderbreking van de alledaagse sleur temidden van de geweldige Zweedse natuur. Verblijf heerlijk in Hedekas in het westelijke Zweden in prachtige vakantiehuizen van NOVASOL. Een ontspannende vakantie in een typisch Zweedse omgeving met uitgestrekte bossen, glinsterende meren en rood geverfde, houten huizen. Klinkt dat aanlokkelijk? Dan is Hedekas in Bohuslän aan de westkust een vanzelfsprekende plek om vakantie te vieren.

Bij NOVASOL hebben we veel vakantiehuizen en vakantiewoningen in verschillende soorten te huur in en rondom Hedekas. Kies uit klassieke, verlaten boerderijen, weelderige luxe huizen, rustieke houten hutten enzovoort. Wij helpen graag een passend huis te vinden. Dit is al een goed begin van de vakantie in het prachtige Zweden.

Hedekas in de gemeente Munkedal ligt in het westelijke gedeelte van het land, in Bohuslän. Het kleine pittoreske dorpje is omringd door fantastische natuur en er zijn veel mogelijkheden om een actieve vakantie onder de open hemel te vieren. Het charmante dorp maakt deel uit van Sörbygden, dat tot 1973 een zelfstandige gemeente was.

In Sörbygden zijn in totaal 190 meren – dus er zijn genoeg badplaatsen te kiezen in het gebied rondom het kleine dorp, als u graag een duik wilt nemen. Langs de oevers van de vele meren zijn ook goede plaatsen om te vissen en mogelijkheden om kano’s te huren. Het is ook mogelijk om de natuur te gaan verkennen, onder andere is het nabijgelegen Kynnefjäll een bezoek waard. Hier is echte wildernis met unieke natuur en een rijke fauna. Volg de gemarkeerde routen, dan kom je misschien een eland tegen.

Populaire vakantiehuizen - Hedekas

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Hedekas

Loading...