Ontdek de omgeving vanuit een vakantiehuis in Uddevalla

Ferie i Sverige

Ontdek de omgeving vanuit een vakantiehuis in Uddevalla

Uddevalla – maak een stedentrip in een natuurschone omgeving. Deze stad in het westelijke Zweden met de mooie scherenkust biedt zich aan voor een heerlijke familievakantie. Verblijf goed in Uddevalla in vakantiehuizen van NOVASOL. 'Het hart van Bohuslän’ wordt Uddevalla ook genoemd. De charmante stad is de plaats, waar u een gevarieerde vakantie kunt vieren met zowel het stadsleven als ook de natuurbelevenissen langs de scherenkust.

Vier vakantie in Uddevalla in Bohuslän in prachtige vakantiehuizen en vakantiewoningen van NOVASOL. Kies uit pittoreske, verlaten boerderijen, weelderig ingerichte, luxe huizen, rustieke houten hutten enzovoort. Wij helpen graag een passend huis te vinden. Dat is al een goed begin van de vakantie in het westelijke Zweden.

U zult u niet gauw vervelen tijdens de vakantie in het mooie Uddevalla in Västra Götaland. Hier is heel veel te doen – ongeacht waar de voorkeur naar uitgaat. De stad en de omgeving hebben bijvoorbeeld veel te bieden voor liefhebbers van het buitenleven. Bezoek onder andere Herrestadsfjället of Bredfjället, waar heerlijke wandelroutes en glinsterende meren vol vis te vinden zijn.

Het is ook mogelijk om een boottocht te maken langs de scherenkust met één van de vele toerboten – of ga zelf varen in een gehuurde kajak. De levendige stad heeft ook veel bezienswaardigheden te bieden. Bijvoorbeeld het Bohusläns Museum is een bezoek waard. Maak ook een wandeling over de strandpromenade, die loopt van het unieke fossielengebied Skalbankarna in het oosten langs de kust tot Lindesnäs in het westen.

Populaire vakantiehuizen - Uddevalla

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Uddevalla

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Uddevalla

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Uddevalla

Loading...