Vakantiehuis in Göteborg

Ferienhaus in Göteburg

Vakantiehuis in Göteborg

Göteborg is een oude stad met een zeer spannende geschiedenis. Het is de plek voor een ontspannen stedentrip. De Zweedse stad Gothenburg laat zich van haar meest charmante kant zien. Hier staan zowel ontspanning als een vakantie, rijk aan gebeurtenissen voor jong en oud op het programma. Met een vakantiehuis in Göteborg heb je genoeg tijd om de stad te verkennen.

Populaire vakantiehuizen - Göteborg

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Göteborg

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Göteborg

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Göteborg

Loading...

Wat te doen in de stad?

Het centrum heeft veel warenhuizen, speciale winkels, gezellige cafés en banketbakkers. Voor kinderen zijn de pretparken Liseberg en het experimentarium Universum een grote belevenis. Ga daarnaast wandelen aan de adembenemende scherenkust, waar men ook de oude vesting Elfsborg kan vinden. Het is plezierig om gewoon door de stad te lopen en de sfeer te proeven, met misschien een ritje in een tram. Als je de stad vanaf het water wilt zien, dan zijn er rondvaarten door de grachten en onder de vele bruggen van de stad door. Maak van de gelegenheid gebruik om een ​​kano of kajak te huren en verken de vele meren en waterwegen.

Göteborg heeft een rijk nachtleven en er zijn veel goede restaurants, pubs en nachtclubs, er is voor elk wat wils. De parken zijn het hele jaar door mooi en zelfs het omliggende fantastische landschap biedt een leuke onderbreking.

Vakantiehuis in Göteborg huren

Vier vakantie in heerlijke vakantiehuizen en vakantiewoningen van NOVASOL. Wij hebben veel typen vakantiehuisjes in Vastra Gotaland in verschillende standaarden en prijsklassen te huur in en rondom Gothenburg, dat de op één na grootste stad van Zweden is. Wij hebben er zeker ook één voor je, dat zowel bij je wensen als bij je budget past. Bij ons kun je ook een huisje in de omgeving huren met je eigen vismogelijkheden.