Vakantie in een vakantiehuis in Mellerud

Ferienhäuser in Mellerud

Vakantie in een vakantiehuis in Mellerud

Kom naar Mellerud en doe lekker rustig aan. Deze natuurrijke reisbestemming verjaagt elke vorm van stress. Vier vakantie in de rustige omgeving van Mellerud in Zweden in vakantiehuizen van NOVASOL. Mellerud is één van de meest populaire vakantiebestemmingen in het land. Dat komt vooral door de ligging van de stad aan de westkust van het grote meer Vänern. Hier kan het hele gezin ontspannen temidden van de natuur.

Als u plannen heeft uw vakantie door te brengen in Mellerud in Zweden, kom eens langs bij NOVASOL. Wij hebben veel goed ingerichte vakantiehuizen en vakantiewoningen in dit natuurrijke gebied – in verschillende standaarden en prijsklassen. Verlaten boerderij, luxe huis of hut – wij zullen wel een huis vinden dat bij u en uw manier van vakantie vieren past.

De natuur staat centraal in Mellerud in Västergötland – en is absoluut de grootste attractie van de omgeving. Hier zijn heerlijke badplaatsen waar men een frisse duik kan nemen in het kristalheldere water. En sportvissers kunnen rustig hun hengel uitgooien in sommige van de vele meren, die als het ware vol zitten met vis zoals snoek en baars.

Als u het leuk vindt, dan ligt het voor de hand om wandeltochten te maken op de vele gemarkeerde wandelpaden. De berg Kroppefjäll ligt in een natuurreservaat met dezelfde naam, een wijds uitgestrekt en grotendeels onbewoond bosgebied op een hoog plateau.

Populaire vakantiehuizen - Mellerud

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Mellerud

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Mellerud

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Mellerud

Loading...