Ontdek de omgeving vanuit een vakantiehuis in Kyrkesund

Vier vakantie als een levensgenieter in Kyrkesund. Het oude vissersdorp op het scherenkusteneiland Tjörn in Zweden nodigt uit tot een rustige vakantie voor het hele gezin. Verblijf goed in Kyrkesund in vakantiehuizen van NOVASOL. Het charmante Kyrkesund op het eiland Tjörn is één van de parels aan de Zweedse westkust. Het kleine vissersdorp aan de scherenkust nodigt uit tot een ontspannende vakantie in een rustige, schilderachtige omgeving.

Vier vakantie in Kyrkesund in Bohuslän in prachtige vakantiehuizen en vakantiewoningen van NOVASOL. Wij hebben veel verschillende soorten huizen om uit te kiezen in en rondom het kleine dorp – bijvoorbeeld klassieke, verlaten boerderijen, weelderig ingerichte, luxe huizen en rustieke houten hutten. Wij helpen graag een passend huis te vinden. Dat is al een goed begin van de vakantie in het westelijke Zweden.

Kyrkesund is één van de onweerstaanbare idyllische plaatsen in het scherenkustgebied Bohuslän. Het vissersdorp ligt prachtig op het eiland Tjörn tegenover het eiland Härön met daartussen een smalle passage. De omgeving ademt sfeer en het tempo is lekker laag – perfect, als u eraan toe bent om heel diep adem te halen en om een weldadige pauze te nemen in de hectische, alledaagse sleur.

Neem rustig de tijd om de horizon te bekijken, voel de wijdse vlakte en geniet van het leven in het pittoreske dorp met de overweldigende omgeving. Hier kan het hele gezin ontspannen en genieten van elkaar in bijvoorbeeld de sfeervolle haven, waar natuurlijk versgevangen vis op het menu staat.

Ferienhaus Kyrkesund

Populaire vakantiehuizen - Kyrkesund

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Kyrkesund

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Kyrkesund

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Kyrkesund

Loading...