Vakantiehuis in Algäu

Skiën in de winter, wandeltochten maken in de zomer. Algäu in Duitsland is het hele jaar door een mooie vakantiebestemming. Allgäu is een prachtig gebied in Zuid-Duitsland in de regio Beieren. Het gebied strekt zich uit over Oostenrijk en de Alpen. Allgäu is de juiste keuze voor je als je graag een actieve vakantie in Beieren doorbrengt. Vanuit je vakantiehuis in Allgäu kun je uitstapjes in de omgeving maken of ontspannen in het vakantiehuis en de volgende spannende excursies plannen.

Allgau

Populaire vakantiehuizen - Allgäu

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Allgäu

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Allgäu

Loading...

4 redenen om een vakantiehuis in Allgäu te huren

  1. Vakantiehuizen in een groene omgeving

  2. Bezoek kastelen in de omgeving

  3. Ideaal voor een gezinsvakantie

  4. Fijne vakantiebestemming in zomer en winter

Fijne bestemming in zomer en winter

Zowel in de zomer als in de winter is het een waar vakantieparadijs voor vakantiegangers van alle leeftijden. Een zacht voor- en najaar zorgen voor een lange, lome zomer. In de winter is het heerlijk koud met veel sneeuw. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de natuur te verlaten en een bezoek aan de stad München te brengen, waar je uitgebreid kunt winkelen. Met de bergspoorweg ben je snel hoog in de bergen en ligt heel Algäu aan je voeten. Hiervandaan heb je een prachtig uitzicht over de mooie bergen, de unieke flora en fauna en kun je genieten van de frisse lucht.

Kempten

De belangrijkste stad Allgäu is Kempten, dat is een van de oudste steden in Duitsland. De Kempten is prachtig gelegen aan het noordelijke deel van de Alpen en aan de rivier de Iller. De stad is heel charmant met prachtige oude huizen en leuke plaatsen.

Friedrichshafen

In het Bodenmeer kunt u een bezoek brengen aan de stad Friedrichshafen, een echte badplaats, waar ook veel Duitsers reizen. Neem een ​​pauze aan de oevers van het meer. Na een paar uur zwemmen kun je een bezoek brengen aan het opwindende Zeppelin Museum.

Lindau

Een andere opwindende stad aan de Bodensee is Lindau, gelegen op een eiland in het Bodenmeer, verbonden met het vasteland via twee bruggen. In de stad kun je het prachtige oude stadhuis zien, versierd met kleurrijke schilderijen. Een van de herkenningspunten van de stad is de haven, waar de oude vuurtoren en de grote leeuwen het zeilen aangaan. Bij de haven vind je ook de uitkijktoren van de stad. 22 meter omhoog en je krijgt het volledige overzicht van het gebied

Ravensburger Spieleland

Reist u met kinderen en maakt u een reis naar het pretpark Ravensburger Spieleland tussen Ravensburg en Bodensøen. In het grote groene park van 25 hectare kun je jezelf opbeuren in 8 themawijken en meer dan 70 attracties uitproberen. Zeker een plaats waar je een hele dag plezier kunt hebben. In het park zijn er zowel restaurants als snackbars.

Schloss Neuschwanstein

Schloss Neuschwanstein in Schwangau zal je betoveren. Het kasteel ligt op een bergtop in Schwangau bij de stad Füssen, dicht bij de grens met Oostenrijk. Het is duidelijk een must als je op vakantie bent in Allgäu.

Schloss Hohenschwangau

Het 12e-eeuwse Schloss Hohenschwangau is ook een bezoek waard. Het kasteel werd oorspronkelijk gebouwd als een kasteel, maar werd herbouwd in de jaren 1830 na de verwoesting van verschillende oorlogen, en ontstond als het prachtige neogotische kasteel, zoals het nu is. Terwijl je door het kasteel loopt, zie je dat het thema van verschillende versieringen zwanen is.