Vakantiehuis in het Beierse Woud (Bayerischer Wald)

Beierse Woud

Vakantiehuis in het Beierse Woud (Bayerischer Wald)

Het Beierse woud is de ideale bestemming om tot rust te komen. Maak lange wandelingen of geniet van een kopje thee op het terras van je vakantiehuis met vogelgezang op de achtergrond. Verblijven in een vakantiewoning in Beieren in het originele bosgebied van het Beierse Woud is het hele jaar door een geweldige ervaring in een vakantiehuis in het Beierse Woud.

Populaire vakantiehuizen - Beierse Woud

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Beierse Woud

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Beierse Woud

Loading...

Actieve vakantie in het Beierse Woud

Je vakantiehuis in het Beierse Woud wordt omgeven door tal van sportieve en recreatieve activiteiten. 

Zorg ervoor dat je een lange wandeltocht maakt, want zo kom je heel dicht bij de natuur. Er zijn meer dan 3000 km aan wandelpaden. Naast een uitstekende kwaliteit wandelpaden, het Beierse Woud scoort ook met geavanceerde paden op afstand, rondleidingen naar de mooiste plekken en spirituele pelgrimsroutes. Als je het Beierse Woud vanuit een geheel nieuw perspectief wilt ervaren, bezoek je de WaldWipfelWeg in Maibrunn en wandelt je door het bos tot een hoogte van maximaal 30 meter. 

Overigens laten veel van de vele meren in de regio je genieten van vele aspecten van watersport. Maar zelfs als je meer van paardrijden, golfen of motorrijden houdt, krijg je waar voor je geld in het Beierse Woud.

Rustgevend vakantiehuis in het Beierse Woud

Onze huisjes in Duitsland in het Beierse Woud laten niets te wensen over. Je wordt verliefd op een bijzonder charmante regio van Duitsland.