Vakantiehuis in Opper-Beieren (Oberbayern)

Opper-Beieren met zijn prachtige natuur, charmante inwoners en vele traditionele plaatsen wordt vaak beschouwd als de belichaming van Duitsland. Geen wonder dat de regio ook ideaal is voor een verblijf in een vakantiehuis in Beieren. Met een vakantiewoning in Opper-Beieren word je opnieuw verliefd in Duitsland.

Opper-Beieren

Populaire vakantiehuizen - Opper-Beieren

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Opper-Beieren

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Opper-Beieren

Loading...

Bergen, weilanden en meren

De natuur in Opper-Beieren is echt fantastisch en zeer gevarieerd. Geniet van het uitzicht op hoge bergtoppen terwijl je uitkijkt over je appartement in Beieren en ontdek op uitgebreide tochten de veelzijdige natuur. Huur een vakantiehuis in Opper-Beieren bij een van de bekende meren, zoals het Starnbergmeer of het Tegermeer.

Met besneeuwde bergen, witte pisten en wandelpaden is Opper-Beieren een paradijs voor liefhebbers van de wintersport. De natuur in Opper-Beieren is echt prachtig en zeer gevarieerd. Geniet van het uitzicht op hoge bergtoppen terwijl je vanuit je appartement in Opper-Beieren kijkt en tijdens uitgebreide reizen de gevarieerde natuur van Opper-Beieren ontdekt. Het indrukwekkende Alpenpanaroma is ook een geweldige achtergrond voor uren wandelplezier. Dus waarom trek je je wandelschoenen niet aan? Start een uitgebreide wandeltocht vanuit je vakantiehuis in Opper-Beieren. Naast goed bewegwijzerde wandelpaden zijn er ook fijne fietspaden.

Vakantiehuis in Opper-Beieren

Waarom een vakantiehuis in Opper-Beieren huren?

  1. Overnacht in de buurt van Munchen

  2. Vakantiehuizen in de Duitse natuur

  3. Geweldig uitzicht op de bergen vanuit je vakantiehuis

Vakantiehuis in Opper-Beieren huren

Na een drukke dag in de stad of in de natuur kun je zeker 's avonds in je accommodatie in Opper-Beieren van de vele indrukken kunnen bijkomen. We hebben trouwens ook veel appartementen in de bekendste stad van Opper-Beieren. Dus je kunt München echt goed leren kennen, de stad fascineert immers niet alleen tijdens het Oktoberfest met zijn unieke charme.