Vakantiehuis in Blankenburg

Blankenburg ligt aan de noordelijke rand van de Harz en maakt indruk met zijn gevarieerde natuur. Geniet van de vakantie in de Harz met de prachtige typische Duitse vakwerkhuizen en het veelzijdige wellnessaanbod. En met een vakantiehuis in Blankenburg in Harz voel jij je meteen thuis.

Vakantiehuis in Blankenburg

Populaire vakantiehuizen - Blankenburg (Harz)

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Blankenburg (Harz)

Loading...

Wat te doen in Blankenburg?

Blankenburg, de voormalige bloemenstad, biedt de vakantieganger met zijn imposante grote kasteel, de barokke kasteeltuinen van Saksen-Anhalt, het kasteel en vesting Regenstein en het nabijgelegen klooster Michael veel historische hoogtepunten. Vanwege de centrale ligging is de stad Blankenburg een ideaal startpunt voor activiteiten in de Harz. Het klimpark, het biologische buitenzwembad "Am Thie" en verschillende wandelroutes bieden afwisseling voor actief bezig zijn. De centrale locatievan je vakantiehuis in Blankenburg is een ideaal startpunt voor een verscheidenheid aan activiteiten.

Barokke kasteeltuinen

De unieke tuinen van de twee Blankenburg-kastelen (Small and Big Castle) zijn een goed voorbeeld van barokke tuinarchitectuur en behoren tot de "Garden Dreams - Historische tuinen en parken in Saksen-Anhalt". Het meer dan 100 hectare grote tuinensemble, een van de grootste en oudste parken in Saksen-Anhalt, nodigt u uit voor een wandeling, om te ontdekken en te blijven hangen.

Kasteel Blankenburg

Hoog boven de stad, de Blankenburger Große Schloss, majestueus en overal zichtbaar, troont en heeft de charme van vroeger niet verloren en wordt geleidelijk weer toegankelijk gemaakt voor het publiek.

Kasteel Regenstein

Aan de poorten van de stad nodigen kasteel en fort Regenstein je uit voor een ontdekkingsreis naar vervlogen tijden. Je ervaart hier een van de oudste overgebleven zandstenen kastelen.

Vakantiehuis in Blankenburg huren

Talrijke appartementen in Blankenburg liggen centraal, zijn modern en vaak fietsvriendelijk.  Ontspan in een gezellige en moderne sfeer! Geniet van de nabijheid van de natuur en van rust en afzondering! Wij bieden vakantiehuizen in Harz in een idyllische boslocatie of in het centrum van de stad voor kleine en grote groepen. Huur een vakantiehuis in Blankenburg met een tuin om te ontspannen en te spelen voor je kinderen, met een terras voor barbecues of met een open haard voor romantische avonden.