Vakantiehuis in Thale

Een bijzonder populair gebied voor een vakantie in Duitsland is Thale. Thale is vermoedelijk in de tiende eeuw ontstaan en daarmee is het een van de oudste nederzettingen van de regio. Je verblijft in een vakantiehuis in Thale midden in ongerepte natuuren  veel fauna en flora. Thale is een populaire spa, dus zorg ervoor dat je ook geniet van wellness en therapeutische ontspanning.

Landschap van Thale

Populaire vakantiehuizen - Thale

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Thale

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Thale

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Thale

Loading...

Wat te doen in Thale?

De stad Thale in de Harz is een stad waar veel te beleven valt. Hier kun je wandelen in de mooie natuur, de vele historische bezienswaardigheden bezoeken, met de kinderen spelen of de dierentuin bezoeken. Hier hoeft je je nooit te vervelen. Thale is slechts één van de spannende steden in de Harz, een vakantieparadijs bestaande uit bergen, dalen, rivieren en bossenJe appartement of vakantiehuis in de Thale is een prima uitvalsbasis om verschillende mooie wandelingen te maken bijvoorbeeld over het ‘mythewandelpad’. Langs dit pad staan moderne beeldhouwwerken die met de geschiedenis van de vroegste nederzettingen van Germaansestammen te maken hebben.

Vanuit de stad zelf kun je met een kabelbaan de bergen ingaan en de omgeving rond Thale van bovenaf bekijken. Je hebt een prachtig uitzicht op de stad en de vele bezienswaardigheden, zoals de St. Petri kerk en de dierentuin Hexentanzplatz. Ook kun je uitstekend wandelen in de omgeving, je vind overal uitgestippelde wandelroutes. Een vakantiewoning in Harz biedt voldoende mogelijkheden voor een afwisselende vakantie in Duitsland.

Veel van de activiteiten zijn gericht op het gezin en samen met je kinderen kunt je hier spelen, klimmen, glijden en dieren bekijken in een veilige omgeving. Je kunt ook een bezoek aan de stad brengen waar je kunt winkelen of een hapje eten in één van de goede restaurants. Voor een dag volledige ontspanning ga je naar de ‘Bodetaltherme’. Heerlijk relaxen in de verschillende baden. Na zo’n dag is het fijn thuiskomen in je vakantiehuis in Thale.

Wandelen vanuit het vakantiehuis in Thale

Het gebied is een paradijs voor wandelaars. Er zijn talloze gemarkeerde routes in verschillende moeilijkheidsgraden, zodat iedereen kan meedoen. De bekendste is de 100 kilometer lange Harzer-Hexen-Stieg die loopt van Osterode tot Thale.

Huur een vakantiewoning in Thale

Je kunt hier een keuze maken uit vele mooie vakantiehuizen in Thale via NOVASOL. Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte accommodatie.