Een vakantiehuis in Kirchheim huren

Het rustige Kirchheim ligt aan de Märchenstrasse (sprookjesstraat) in het land van Roodkapje. Laat je tijdens je overnachting in Hessen in de prachtige natuur ook betoveren door dit gebied, waar de gebroeders Grimm hun inspiratie voor hun sprookjes vonden. Dwaal door de dromerige dorpjes, de kastelen, de molens en de torens en bezoek de musea, die allemaal op hun specifieke manier iets te vertellen hebben. Een vakantiehuis in Kirchheim huren is een must als je echt van de vakantiebestemming wilt genieten.

locations vacances allemagne

Populaire vakantiehuizen - Kirchheim

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Kirchheim

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Kirchheim

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Kirchheim

Loading...

Bezienswaardigheden

Tijdens een vakantie in Hessen zijn er veel plaatsen om te ontdekken, kastelen, molens en torens willen 'veroverd' worden en een verscheidenheid aan musea biedt interessante inzichten. Denk hierbij aan  Schloss Eisenbach Lauterbach, Kathedraal van Fulda en St. Michael's Church, Kasteel Adolphseck in Eichenzell, Burg Herzberg in Alsfeld of de Wartburg in Eisenach.

In slechts een paar stappen bereik je rechtstreeks vanaf je ontbijttafel het prachtige meer met de mogelijkheid om te waterskiën en -boarden. Het is een ideale zwemplek in de zomer, waar je ook kunt vissen.

Vakantiehuis in Kirchheim huren

De comfortabele vakantiewoningen in Kirchheim liggen in de hooglanden van Noord-Hessen. De vakantiehuisjes in Hessen zijn comfortabel ingericht, hier kun je ook buiten barbecueën, ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht. Bovendien zijn de huisjes uitgerust met alle comfort dat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. Ons vakantiehuis heeft alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie in de prachtige Hessische bergen.