Vakantiehuis in Oberweser

De sprookjeachtige stad Oberweseren is bekend om zijn natuur, kasteel en . Bossen, bergen en de idyllische Weser, biedt volop mogelijkheden voor excursies  vanaf je vakantiehuis in Oberweser. Neem een ​​kijkje in het mooie centrum van Oberweser, met zijn prachtige vakwerkhuizen en leuke cafés en winkels.

Oberweser

Ontdek de sprookjes met een vakantiehuis

Prachtig om te bezoeken vanaf je vakantiehuis in Oberweser is het Doornroosjeskasteel Sababurg, dat al jaren jong en oud bekoort en zelfs een dierentuin aan de voet van het kasteel heeft. Hier kunnen de kinderen stoom afblazen en jezelf onderdompelen in een wondere wereld van sprookjes. De gebroeders Grimm hebben veel inspiratie opgedaan.

Wat te doen?

De hoofdstad Wiesbaden en vele andere Hessische steden presenteren zich niet alleen veelzijdig, maar ook heel internationaal door het aanbod van kunst en cultuur. Een absoluut hoogtepunt is het kasteel van Frankenstein en de schone slaapster Sababurg. Maar dit is slechts een kleine selectie van de meer dan 350 kastelen in de Hessische staat. Prachtige tuinen en een nobele sfeer is voelbaar in de immense parken en nodigen uit tot wandelen . Als je een vakantieappartement in Hessen in een landelijke omgeving wilt boeken, zul je blij zijn met de ongelooflijke natuur. Frisse boslucht uit de weelderige bossen, kleurrijke weiden en stromende beekjes. Maak optimaal gebruik van het Hessische landgebied als je overnacht in een vakantiehuis in Oberweser.

Vakantiehuis in Oberweser huren

Huur een van de gezellige en idyllische vakantiehuizen in Oberweser voor het hele gezin, voor groepen en voor iedereen die met zijn hond op vakantie wil. Hier vind je het juiste vakantiehuis of het juiste appartement, afhankelijk van je persoonlijke wensen.  Met een vakantiehuis in Oberweser zit je goed als je wilt ontspannen en genieten of echt ondernemend en actief wilt zijn.