Vakantiehuis in Annecy

Iedereen die deze prachtige verborgen hoek van Frankrijk heeft ervaren, wordt snel betoverd door de schoonheid en charme van Annecy. Annecy staat bekend als een geweldige vakantiebetemming door het meer van Annecy en Nationaal Park Massif des Bauges. Met een vakantiehuis in Annecy in deze idyllische stad heb je genoeg tijd om de geschiedenis te ontdekken.

Annecy

Wat te doen in Annecy?

De binnenstad is knus, mede door de lieftallige huisjes en het water dat door de stad stroomt. Het stroompje, een zijktak van de Thiou, loopt dwars door de stad en is een van de kleinste rivieren van Frankrijk. Het is maar liefst 3.5 kilometer lang. Bezoek allereerst het mooie Palais de 'Isle; een twaalfde-eeuw oude versterkt huis wat onder meer als gevangenis diende. Het is een van de meest bekende gebouwen in Annecy. Tegenwoordig is het een museum waar je meer over de geschiedenis van de stad kunt leren. Château d’Annecy is een ander pareltje van de stad. Ook hier is tegenwoordig een museum in te vinden. De twee oude kerken, Notre-Dame-de-Liesse en Cathédrale Saint-Pierre-aux Liens passeer je als je door de stad een wandeling maakt vanaf je vakantiehuis in Annecy. Heb je de behoefte om het gigantische meer te verkennen, kan dat natuurlijk ook. Ga zwemmen, duiken, of huur een boot.

Meer van Annecy

Vakantiehuis in Annecy huren

Overnacht in een geweldig appartement of vakantiehuis in het centrum van het oude Annecy. Je verblijft op loopafstand van alle bezienswaardigheden wat de locatie geweldig maakt. Je vakantiehuis in Annecy is ruim en er ontbreekt je niks aan comfort, waardoor een overnachting een zeer aangename ervaring wordt.Vanaf het terras heb je een fantastisch uitzicht over het meer of het strand. Annecy is ideaal voor een romantisch weekendje voor twee en een vakantiewoning in Rhône-Alpes maakt het helemaal af.