Vakantiehuis in Drôme

Drôme is een favoriete vakantiebestemming in Frankrijk onder veel gasten. Met een vakantiehuis in Drôme geniet je van de geurige lavendelvelden die het landschap kleuren, de olijfbomen, bergketens en valleien.

Drome

Populaire vakantiehuizen - Drôme

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Drôme

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Drôme

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Drôme

Loading...

Ideaal voor een actieve vakantie

Dit bergachtige gebied vormt het begin van de Alpen en biedt het warme mediterrane klimaat in het zuiden. In de zomer is het landschap ideaal om te wandelen en te mountainbiken in een schilderachtige omgeving. In de winter veranderen de hoogten in een groot skigebied. Een skivakantie in Drôme is perfect voor gezinnen met kinderen!

Om met volle teugen van deze geweldige stad te genieten, raden we een tijd te besteden in het Regionaal Natuurpark Vercors, waar je kunt genieten van een dag wandelen met je gezin in een bergachtige omgeving. Ook ideaal om er gewoon rond te lopen en te picknicken. In dit park geniet je van de rivier de Drôme en de Grotte de Choranche is vlakbij.

Vakantiehuis in Drôme

Bezienswaardigheden

In een vakantie in de Drôme geniet je van veel kastelen, historische gebouwen en musea die culturele en historische liefhebbers aanspreken. Maak een wandeling langs Valence en ervaar romaanse bezienswaardigheden en "The Queer Palace", een van de meest opmerkelijke gebouwen in het departement.

Waarom een vakantiehuis in Drôme?

Een vakantiehuis in Drôme geeft je de mogelijkheid om het gebied te verkennen in alle vrijheid. Verblijf in een vakantiehuis aan de voet van een berg voor een geweldig uitzicht of juist tussen de bossen voor de ultieme vakantie in Rhône-Alpes. Al onze vakantiehuizen in Frankrijk zijn elegant ingericht en hebben veel traditionele charme. In dit kleine stadje vind je vakwerkhuizen en fonteinen waardoor je meteen dat vakantiegevoel zult ervaren. En met een beetje geluk biedt je vakantiehuis een spectaculair uitzicht op de bergen vanaf het terras of zelfs vanuit woonkamer.