Vakantiehuis in Lelystad

Lelystad is een prachtige veelzijdige stad. Van Marokkaanse high tea tot wandelingen door de polder. Zo is er een ongelooflijk scala aan activiteiten. De Batavia Stad Fashion Outlet biedt u uiteraard veel winkelplezier met unieke architectuur en veel sfeer op de pleintjes. Voor modeliefhebbers is dit uiteraard een unieke ervaring. Met ruim 250 modemerken is er voor iedereen iets te vinden. Ook biedt Lelystad cafés en restaurants om tot rust te kunnen komen. Waar u ook zin in heeft, met een vakantiehuis in Lelystad komt u zeker aan uw trekken toe.

vakantiehuis Lelystad

Populaire vakantiehuizen - Lelystad

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Lelystad

Loading...

Fietsen en wandelen

Lelystad leent zich prima voor de fietsliefhebbers onder ons. Zo is er de mogelijkheid de Nieuwland route te fietsen. Hiermee gaat u langs de Batavia Stad Fashion Outlet, u komt langs het prachtige Markermeer waar u kunt leren over de bodemgrond waarop Lelystad gebouwd is. Lelystad is niet voor niets zo uniek: Een stuk land dat door mensen zelf letterlijk uit de grond is gestampt. Dat maakt Flevoland een unieke plek, dat u alleen kunt beleven met een vakantiehuis in Nederland. U kunt ook nog een stukje meepikken van de Oostvaardersplassen. Dit is een mooie kijk in de geschiedenis want zo zag ons land er ook ooit uit, veel ruige grasvlaktes en unieke wilde dieren. Aan het einde van de route komt u weer terecht in Batavia Stad Fashion Outlet waar u kunt genieten van heerlijk eten.

De luchtvaart in Nederland

Wellicht kent u het al: AVIODROME. Voor de vliegtuigliefhebbers in Nederland en uiteraard in het buitenland is dit een must visit. Een verblijf in een vakantiehuis in Flevoland is gewoonweg niet compleet zonder een bezoek aan AVIODROME. Een memorabel museum waar u leert over de geschiedenis van het vliegen, vliegtuigen en luchtvaart. U kunt zelf achter de stuurknuppel van verschillende vliegtuigen kruipen door middel van een simulatie. Zowel binnen als buiten is dat mogelijk. De ervaring wordt ontzettend goed gesimuleerd en voelt echt alsof je opstijgt en turbulentie meemaakt. Ook biedt AVIODROME de mogelijkheid om een volledige Boeing 747 Jumbojet te bezichtigen. Dus ook de plekjes waar je normaal niet binnen kunt komen. Als dat nog niet genoeg is, is het ook mogelijk een rondvlucht te maken met een ervaren piloot.

Met een vakantiehuis in Lelystad is er altijd wat te doen

Voor de natuurliefhebbers biedt 'vakantiehuis Nederland' in Lelystad u ook meer dan genoeg. Het gelijknamige natuurpark is immens in trek bij toeristen van binnen en buiten Nederland. Hier staat u oog in oog met wilde paarden, edelherten en zwijnen. Er zijn kilometerslange fiets- en wandelpaden en zoveel natuur dat u niet uitgekeken raakt. In het bezoekerscentrum zijn fietsen te huren en is er een speeltuin voor de kinderen. Ook worden de otters dagelijks gevoerd, dus als u fan bent van deze dieren kunt u ze zien in Natuurpark Lelystad.

Lelystad is echt een unieke plek in Nederland. Het feit dat dit stukje Nederland zo uit de grond gestampt is, is op zich al het bezoeken waard. Daarnaast is er zo veel te doen, zo veel plekken om te bezoeken en zoveel ervaring om op te doen dat u constant bezig kunt zijn. Of niet, want met een vakantiehuis in Lelystad kunt u ook prima tot rust komen!